Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

senior systeembeheerder applicatie packaging

Als senior systeembeheerder applicatie packaging bij de politie zorg jij er voor dat applicatie-updates eenvoudiger en sneller uitgevoerd kunnen worden én nieuwe apps eerder gebruiksklaar zijn. Je staat aan de basis van ICT waar 65.000 politiemedewerkers van afhankelijk zijn. Dit alles vanuit een private gecentraliseerde Citrix omgeving.

Plaatsnamen: Odijk
Organisatieonderdeel: Politiedienstencentrum
Vakgebied: ICT
Niveau: MBO 4

Wat ga je doen?

De politie maakt gebruik van tientallen applicaties, die onder andere gebruikt worden bij het oplossen en tegengaan van criminele activiteiten. Als senior systeembeheerder op het gebied van applicatie packaging ben jij verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk beschikbaar stellen van deze applicaties op verschillende systemen. Door te zorgen voor eenduidigheid worden storingen sneller opgelost en zijn installaties in een mum van tijd gerealiseerd. Een klus die jij kan klaren, want jij weet hoe complex de ICT in een grote organisatie kan zijn. Je bent dus van grote waarde als het gaat om:
  • het zo goed mogelijk laten functioneren van applicaties. Daarmee geef je medewerkers 24/7 toegang tot deze moderne hulpmiddelen;
  • het afstemmen met afnemers van applicaties, over wanneer en hoe deze worden opgeleverd;
  • het nakomen van gemaakte afspraken. Jouw motto is 'beloofd is beloofd';
  • het versnellen van de bedrijfsvoering van de politie, door de centrale distributie adequaat neer te zetten.

Waar ga je werken?
We hebben alvast een plekje voor jou gereserveerd op ons kantoor in Odijk. Wanneer je hier plaatsneemt achter je bureau, merk je meteen de dynamiek van de politie. Omringd door ICT-professionals, die net als jij een steentje willen bijdragen aan de maatschappij, haal je het beste in jezelf naar boven. Dankzij de inzet van technische specialisten zoals jij, werkt de politie steeds slimmer om criminaliteit de kop in te drukken. Momenteel zijn we druk bezig met het inrichten en verbouwen van een prachtig nieuw kantoor, van waaruit we volgend jaar gaan werken. Ingericht en uitgerust naar ons beeld van de ideale werkplek voor ICT'ers, zodat jouw kwaliteiten straks nóg beter uit de verf komen.

Wie ben jij?
Jij stopt je mening niet onder stoelen of banken, maar durft te zeggen wat je denkt. Je weet exact welke vragen je moet stellen om de klantwens boven tafel te krijgen. Met een half woord neem jij dus geen genoegen. Als onderdeel van een hecht team, stel je je altijd open op en werk je veel samen met je collega's. Collega's die dezelfde drive hebben als jij: de ICT van de politie blijvend verbeteren. Om deze functie goed uit te kunnen voeren, vragen we het volgende:
  • een mbo 4-diploma, richting ICT of Informatica;
  • in ieder geval ervaring met:
    - Operationeel ICT-beheer
    - Het maken van AppV5.x en MSI packages
    - Citrix webinterface/Storefront
    - Workspace Manager en App-V
    - Citrix XenDesktop
    - Microsoft Server 2008 en hoger
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • een rijbewijs.

Wat wij bieden

De standplaats is Odijk. Er is ruimte voor 2 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
  • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.324,- en maximaal € 3.706,- (schaal 8 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantie- en eindejaarsuitkering;
  • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is medewerker techniek C, werkterrein informatie- en communicatietechnologie, gewaardeerd in schaal 8 Bbp.

Interesse?
Bel of mail met Katja Damming, ICT recruiter (06 - 53 29 83 17, katja.damming@politie.nl) als je meer informatie wilt hebben.

Solliciteer via de 'Solliciteer' button.

Wat verder belangrijk is
  • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek en eventueel een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.
  • Zonder IT'ers zijn we nergens. Ben jij expert in IT? Lees alles over data science, legaal hacken, cybersecurity en meer op http://it.kombijdepolitie.nl/
  • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Plaatsingsdatum 08-02-2019
Standplaats Odijk
Opleidingsniveau MBO
Uren 36
Niveau Professional
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Salaris minimaal € 2.324,- en maximaal € 3.706,- (schaal 8 Bbp)
Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Katja Damming
Telefoon 06 - 53 29 83 17

Vestigingsplaats

Solliciteer