Politie

allround senior developer team BRUG - Odijk

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 21-06-2017 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Odijk Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris Maximaal 4286,- (schaal 10 Bbp)
Werk jij als gedreven IT-er mee aan een veiliger Nederland? Het BRUG (Basisregistratie & uitwisseling generiek) scrum team is op zoek naar een allround senior developer met java specialiteit die analytisch sterk is en over een goede dosis overtuigingskracht beschikt. Heb jij naast kennis van softwareontwikkeling onder architectuur ook kennis van bedrijfs-, organisatiekundige en administratieve organisaties? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?
Als allround senior developer maak je deel uit van het scrum team BRUG binnen de sector Software Ontwikkeling. In nauwe samenwerking met de andere teamleden bouw en onderhoud je een aantal complexe applicaties, voer je unit- en systeemtests uit en schrijf je handleidingen en scripts voor installatie en gebruik. Nieuwe functionaliteit wordt door maandelijkse releases naar productie gebracht. Zo draag je als gedreven IT-er binnen een team bij aan diverse producten die cruciaal zijn voor het politiewerk op straat.

Waar ga je werken?
Binnen het scrum team BRUG vallen onder andere de producten: Personenserver en Externe Politie Broker (EPB). De personenserver is de centrale component van de politie waarin persoonsgegevens worden vastgelegd. De personenserver zorgt er voor dat deze gegevens actueel gehouden worden door middel van communicatie met de gemeentelijke basis administratie (GBA). Tevens biedt de personenserver de mogelijkheid te zoeken binnen GBA, zowel met een userinterface als door middel van een service ten behoeve van andere politie informatiesystemen. Voor de Personenserver staat het team aan de vooravond van het project “Kernregister Personen”. Je gaat in dit project meewerken aan de vernieuwing van de personenserver en de aansluiting op Basis Register Personen (BRP de vervanger van het GBA) verzorgen.

Wie ben jij?
Je bent klantgericht en leergierig. Je werkt actief mee aan kennisontwikkeling, zoekt nadrukkelijk de oplossing in samenwerking en toont daarin initiatief. Door een proactieve houding draag je bij aan het continue verbeteren en ontwikkelen van zowel de producten als het team. Je pakt je rol in het geven van advies over toe te passen methoden en technieken. Je bijt je vast in materie en werkt naar praktische resultaten. Om een succesvol teamlid te zijn beschik je over goede communicatieve vaardigheden en weet je anderen te overtuigen en enthousiasmeren. Je kent de principes van het werken met Agile/Scrum en DevOps en bent bereid teamleden uit andere disciplines tijdens de sprint te ondersteunen om zo als team gezamenlijk het sprintdoel te bereiken. Vanuit je senioriteit heb je een coachende rol richting collega's.

Je hebt:
  • een hbo diploma bij voorkeur op basis van een opleiding informatica, technische computerkunde of software ontwikkelaar;
  • aantoonbare ervaring als developer/ontwikkelaar in het werken met Java/J2EE, bij voorkeur op een Weblogic platform;
  • actuele kennis van softwareontwikkeling en -architectuur;
  • kennis van ontwikkeltools als Eclipse, Maven, JIRA, Subversion en/of Bitbucket.
  • aantoonbare werkervaring met scrum;
  • je bent bekend met Lean, Agile/scrum, DevOps, technieken als UML modelleren en user stories, hulpmiddelen als Jira, Enterprise Architect, Confluence, zowel generieke als specifiek op het terrein van informatie- en businessprocesanalyse.

Wat wij bieden
Je komt te werken in Odijk. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist B, werkterrein informatie- en communicatietechnologie.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ostar Roozenbeek, senior ICT-recruiter, via tel. 06 - 47 65 91 71. Neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met het Frontoffice Recruitment & Selectie, tel. 088 - 66 22 300. Interesse? Reageer dan via de 'Solliciteer' button.

Wat verder nog belangrijk is
  • Een veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
  • Om de samenleving beter te begrijpen en te weten wat er speelt, willen we zo divers mogelijk zijn. Daarom maakt de politie werk van diversiteit.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Odijk, IT specialist, Applicatiebeheer, Software developer.

Contactgegevens

Contactpersoon Ostar Roozenbeek
Telefoon 06 - 47 65 91 71

Vestigingsplaats

Solliciteer