Politie Nederland

arrestantenbeveiliger Rotterdam - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 08-08-2018 Functiecategorie Beveiliging
Standplaats Rotterdam Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris je kunt maximaal doorgroeien to...
Vacature arrestantenbeveiliger

Locatie: Rotterdam
Werk/leercontract: leren en werken

Functie
arrestantenbeveiliger in Rotterdam

Als arrestantenbeveiliger in Eenheid Rotterdam heb je een veelzijdige baan in de arrestantenzorg. In het cellencomplex ben je verantwoordelijk voor de verzorging van ingesloten personen. Je fouilleert, beheert afgenomen goederen en je neemt DNA af. Je regelt contact met familie, advocaten en instanties. Ook help je collega's bij het ophalen van arrestanten. Als er bij een evenement meerdere mensen zijn aangehouden, breng jij ze over naar het bureau. Ook kun je gaan werken bij de parketpolitie. Je brengt verdachten van en naar de rechtbank en je bewaakt de orde tijdens de zitting.

Opleiding tot arrestantenbeveiliger
Niveau van de opleiding: mbo-2
Duur: 1,5 jaar
Type: voltijds en duaal
Opleidingslocatie: Rotterdam of Eindhoven
Werkplek: regio Rotterdam
Start opleiding: 20 mei 2019

De opleiding voor arrestantenbeveiliger is een praktische politieopleiding. Je wisselt lesperiodes op de Politieacademie af met werkend leren in de praktijk in Rotterdam.

Na de opleiding
Na de opleiding ga je aan het werk in een van de politieteams in Eenheid Rotterdam. Het is vooraf niet bekend in welk team je geplaatst wordt.

Leer/werkovereenkomst
Bij de politie ben je al tijdens je opleiding in dienst. Het eerste opleidingsjaar heb je een tijdelijke aanstelling met een vergoeding van € 865,- bruto per maand. Als je het eerste studiejaar haalt, dan verandert je dienstverband en krijg je salaris: € 1.263,- bruto per maand. Na de opleiding is het salaris van een arrestantenbeveiliger minimaal € 1.832,- en kun je maximaal doorgroeien tot € 2.656,-.

Kom je uit een werksituatie? Minimaal twee jaar aaneengesloten en gemiddeld ten minste 28 uur per week, teruggerekend vanaf de aanstellingsdatum bij de politie? Dan geldt een overgangsregeling en stellen we je startsalaris vast volgens een andere, vaste berekening met een maximum van € 2.121,-.

Toelatingscriteria
  • Diploma ten minste vmbo bb of mbo-1/entree
  • Leeftijd van minimaal 17 jaar
  • Nederlandse nationaliteit (dit mag ook je 2e nationaliteit zijn)

Extra kennis en vaardigheden

De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt. We vinden het belangrijk dat je kennis van groepen en subculturen in de samenleving meebrengt, verkregen door achtergrond, taalkennis of ervaring.

Solliciteren en procedure
Selectietraject

De opleiding start op 20 mei 2019. Houd er rekening mee dat je binnen een week kan worden uitgenodigd voor een intake en daarna een assessment. Bij een goed resultaat op alle onderdelen vervolg je de selectieprocedure met de medische keuring en een screening. 

Wil je weten of het werk bij je past en wil je meer informatie over de selectieprocedure? Bekijk dan deze link om je goed voor te bereiden op jouw carrière bij de politie.

Vragen over deze vacature?
Met vragen over de selectieprocedure kun je terecht bij Frontoffice Recruitment & Selectie: 088 - 66 22 300.

Solliciteer direct online via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Beveiliging
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Wierish Sheombar

Vestigingsplaats

Solliciteer