Politie

business intelligence developer - Zwolle

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 28-08-2017 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Zwolle Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 4.845,-
Bij de politie putten we uit enorme databronnen. Als business intelligence developer zorg jij ervoor dat deze onmisbare informatie op het juiste moment beschikbaar is voor agenten op straat.

Wat ga je doen?
Veel informatie over personen, voertuigen of kadastrale gegevens zijn in onze systemen opgeslagen. Deze gegevens gebruiken we om informatie aan elkaar te verbinden om zo misdaden op te lossen. We ontwikkelen applicaties die dat doen en waar onze mensen 24 uur per dag mee werken. Als business intelligence developer bouw je praktische apps waardoor onze collega’s slagvaardiger worden in het bestrijden en oplossen van criminaliteit.

Om tot het beste resultaat te komen werken we op basis van Agile/Scrum en Kanban. Dit geeft ons de mogelijkheid om gedurende het ontwikkelproces in te grijpen als we even klem zitten.

Zo krijg je dat voor elkaar:
 • de klantvraag achterhalen;
 • werken aan mooie projecten in een multidisciplinair DevOps-team;
 • via de scrummethode toewerken naar een sterk eindproduct;
 • zowel programmeren als testen;
 • uiteindelijk applicaties realiseren en implementeren.

Waar ga je werken?
Jouw standplaats is Zwolle. Samen met zo’n 400 collega’s werk je binnen het Team Softwareontwikkeling aan het bouwen en onderhouden van de informatiesystemen voor de Nederlandse politie. Samen met andere ontwikkelaars, testers, analisten en projectleiders ontwikkel je op projectmatige basis nieuwe hulpmiddelen voor collega’s. Je werkt in een omgeving waar de sfeer informeel is, zodat jij je er snel thuis zult voelen. De ontwikkelingen binnen ons vakgebied volgen elkaar in rap tempo op. Daarvan houden we elkaar op de hoogte, zodat we deze kennis mee kunnen nemen in nieuwe projecten.

Om tot het beste resultaat te komen werken we op basis van Agile/Scrum of Kanban. Dit geeft ons de mogelijkheid om gedurende het ontwikkelproces in te grijpen als de werkelijkheid anders is dan gedacht.

Wie ben jij?
Je bent iemand die graag een voortrekkersrol op zich neemt en weet anderen te overtuigen van jouw mening. Dankzij jouw adviezen en analyses lukt het je om sturing te geven aan het ontwikkelproces en creëer je overwicht bij belangrijke beslissingen. Je bent in staat snel te schakelen en kunt prioriteiten stellen. Daarbij heb je altijd een helder doel voor ogen: een werkend eindproduct in de vorm van een robuuste applicatie.

Verder heb je in ieder geval:
 • een hbo-diploma bij voorkeur op het gebied van IT;
 • bij voorkeur ongeveer 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • uitstekende kennis van softwareontwikkeling en van relevante ontwikkeltools zoals het .Net framework, de .Net ontwikkelstraattooling;
 • goede kennis van business intelligence, datawarehouse- en big data-omgevingen;
 • bij voorkeur kennis van meerdere programmeertalen;
 • kennis van Hadoop, hét softwareframework voor gedistribueerde opslag en verwerking van grote hoeveelheden data.

Wat wij bieden
De standplaats is Zwolle. Er is ruimte voor 6 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week.
Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.
Verder kun je het volgende van ons verwachten:
De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist C, werkterrein informatie- en communicatietechnologie, gewaardeerd in schaal 11 Bbp.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ostar Roozenbeek, ICT recruiter, via tel. 06 - 47 65 91 71. Neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met het Frontoffice Recruitment & Selectie, tel. 088 - 66 22 300.

Interesse? Reageer dan uiterlijk 30 september 2017 via de 'Solliciteer' button. 

Wat verder belangrijk is

 • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek en eventueel een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Zwolle, business intelligence developer, devops

Contactgegevens

Contactpersoon Ostar Roozenbeek
Telefoon 06 - 47 65 91 71

Vestigingsplaats

Solliciteer