Politie

database hosting engineer - Driebergen-Rijsenburg

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 29-08-2017 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Driebergen-Rijsenburg Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 3.598,-
database hosting engineer

Zo’n 65.000 agenten zijn straks afhankelijk van jou. Als database hosting engineer zoek je naar praktische oplossingen voor de technische onderlaag van de politie.

Wat ga je doen?
Heb je ooit de ambitie gehad om te willen werken in een avontuurlijke jungle? Zo valt de complexe omgeving bij de politie misschien wel het beste te beschrijven. Maar geen paniek, want juist jij bent degene die wél door de bomen het bos blijft zien. Het grotere geheel overzien is namelijk één van je sterkste punten. Je bent verzot op technische issues die het uiterste van jou en je team vragen. Of dat nu het (door)ontwikkelen van de database-infrastructuur is, of het verbeteren van databaseproducten: jij weet hoe je dat aanpakt.

Dus wil je graag:
 • uitvoering geven aan technisch beheer, back-ups verzorgen, systemen inrichten en incidenten afhandelen;
 • werkzaamheden verrichten in het kader van capaciteits-, configuratie- en wijzigingsmanagement voor de database infrastructuur;
 • streven naar een gedegen en regelmatige lifecycle op de database stack; veel samenwerken en overleggen met collega’s om dingen gedaan te krijgen;
 • meewerken aan de realisatie van OpenSource-producten;

Waar ga je werken?
We reserveren alvast een plek voor je op ons kantoor in Driebergen. Daar word je omringd door veel collega’s met wie je de ICT van de politie in het gareel houdt. Dat is belangrijk werk. Je maakt deel uit van het hostingteam en beheert de basisplatformen en de bijbehorende infrastructuur in samenspraak met technisch applicatiebeheer en de servicelijnen. Die platformen zijn de stabiele onderlaag waaralle politiemensen in Nederland gebruik van maken. Als er even een kink in de kabel is, kan dat dus grote gevolgen hebben. Maar jij zorgt er natuurlijk voor dat niemand zich zorgen hoeft te maken over onze data.

Wie ben jij?
Jij staat midden in het team en collega’s weten je te vinden als ze vragen hebben, want je hebt behoorlijk wat kennis in huis. Maar soms weet ook jij het even niet. Dan tik je gerust op de schouder van degene naast je om samen de oplossing van een technisch probleem te vinden. Je weet risico’s in te schatten en vervelende knelpunten te signaleren. Je bent alert op onregelmatigheden en grijpt met verve in.
Want ze krijgen jou niet gek. Door rustig te blijven, de feiten te overzien en situaties te analyseren, weet jij wat je te doen staat.

De database hosting engineer die wij zoeken heeft:
 • een mbo 4 ICT-diploma;
 • een aantal jaar relevante werkervaring, het liefst bij een grote organisatie;
 • goede kennis van Oracle RDMBS en/of Exadata. Bij voorkeur kennis van weblogic/exalogic en OpenSource-producten;
 • eerder gewerkt met tooling zoals Puppet, UNIX shell scripting, Python, PostreSQL, MariaD, RMAN, ASM, Apache en/of HP Openview;
 • basiskennis van netwerken, load balancers en ITIL.

Wat wij bieden
De standplaats is Driebergen. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is medewerker techniek C, werkterrein informatie- en communicatietechnologie.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Paul Kraakman, recruiter, via tel. 06 - 10 46 38 68. Neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met het Frontoffice Recruitment & Selectie, tel.
088 - 66 22 300.

Interesse? Reageer dan uiterlijk 19 september 2017 via de 'Solliciteer' button.

Wat verder belangrijk is

 • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek en eventueel een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Utrecht, Database engineer, ICT medewerker

Contactgegevens

Contactpersoon Paul Kraakman
Telefoon 06-10463868

Vestigingsplaats

Solliciteer