Politie Nederland

expert selectiepsychologie - Apeldoorn

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 14-09-2018 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Apeldoorn Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris € 3245 - € 4845 obv 36 uur
Ben jij een ervaren organisatie- of selectiepsycholoog en wil jij de helikopterview houden over een van de meest grootschalige selectieprogramma’s in Nederland? Dan zoeken wij jou voor de innovatie, borging en ontwikkeling van de selectieprocedures voor de politie.

Wat ga je doen?

Als selectie-expert richt je je op de kwaliteit van al onze selectieprocedures en dienstverlening. Team Selectie werkt enerzijds hard aan het selecteren van nieuwe aspiranten, waarbij het doel is jaarlijks minimaal 2000 studenten na hun selectie op te leiden. Anderzijds zijn er veel verschillende soorten selectietrajecten voor doorstroom binnen de politie, bijvoorbeeld voor observatieteams, meldkamer en arrestatieteams.

Proactief onderzoek je de meest recente (wetenschappelijke) ontwikkelingen op het vakgebied van de selectiepsychologie en vertaal je deze ontwikkelingen naar bruikbare toepassingen voor onze selectiepraktijk. Dat betekent ook dat je een relevant kennisnetwerk binnen en buiten de politie onderhoudt. Hierdoor kunnen we het beheer en de ontwikkeling van ons selectie-instrumentarium goed aan jou overlaten.

Je denkt mee met het management over kwaliteit en dienstverlening. Voor selectiepsychologen die de assessments uitvoeren ben je aanspreekpunt bij bijzondere selectievraagstukken en ondersteun je in hun training en begeleiding.

Waar ga je werken?
Je gaat werken bij Team Selectie van de Afdeling In-, Door- en Uitstroom van de politie. Het gaat om een functie in Apeldoorn, maar je kunt ook worden ingezet op de locatie Amsterdam. Het team bestaat uit een dertigtal psychologen.

Wie ben jij?

Behalve zeer ruime werkervaring bij verschillende psychologische adviesbureaus breng jij goede kennis van selectie-instrumenten en -methodieken mee. Je oordeelsvorming en communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. Naast dat je wetenschappelijk geëngageerd en op de hoogte bent van de meest recente ontwikkelingen in het vakgebied weet je het vertrouwen van collega's en 'klanten' te winnen met jouw scherp analytisch vermogen, overtuigingskracht en integere basishouding. Kwaliteit is een begrip dat je niet alleen aanspreekt, maar als leidraad hanteert voor jouw gehele (professionele) handelen. Jij weet goed invulling te geven aan de verbindende rol die je hebt tussen onderzoekers, universiteiten, beleidsmedewerkers, management en collega-psychologen.

Wat wij bieden
De standplaats is Apeldoorn. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
  • een bruto maandsalaris van minimaal € 3245,- en maximaal € 4845,- (schaal 11 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantie- en eindejaarsuitkering;
  • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).
  • De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist C, werkterrein personeel & organisatie.

Interesse?
Bel of mail met Gerard Visser, teamchef selectie (06 - 22 32 41 15, gerard.visser@politieacademie.nl) als je meer informatie over de functie wilt hebben. Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met het Frontoffice Recruitment & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteer uiterlijk 20 september 2018 via de sollicitatiebutton.

Wat verder belangrijk is
  • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek en een assessment maken mogelijk deel uit van de selectieprocedure
  • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Frontoffice Recruitment en Selectie
Telefoon 088 - 66 22 300

Vestigingsplaats

Solliciteer