Politie Nederland

financieel specialist bedrijfsvoering - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 06-09-2018 Functiecategorie Financieel economisch / Bedrijf...
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris € 2.375 - € 3.933
Het Team Kwaliteit en Innovatie zoekt een financieel specialist bedrijfsvoering voor Rotterdam die de senior specialist ondersteunt bij alle voorkomende problemen op het gebied van factuurstromen.

Wat ga je doen?
Binnen het Team Kwaliteit & Innovatie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van financiële rapportages en het toetsen van facturen op wettelijke kaders. Je verzorgt projectrapportages en onderzoekt de factuurstromen van leveranciers. Hiernaast heb je de volgende ondersteunende taken:
 • het verzorgen van het formuleren van kaders, op basis van je vakinhoudelijke kennis van facturatievereisten;
 • het vormen van dossiers van factuurstromen;
 • het onderhouden van contacten met diverse stakeholders.

De problemen waarmee je aan de slag gaat worden in veel gevallen vanuit het team bij je neergelegd. Van de problemen maak je een analyse en doe je aanbevelingen, zodat er een gestructureerde basis ontstaat ter voorkoming van identieke situaties. Dit doe je door het schrijven van plannen van aanpak.

Waar ga je werken?
Het doel van het Team Crediteuren/Debiteuren binnen de Dienst Financiën van de politie is het op juiste, volledige en tijdige wijze vastleggen en betaalbaar stellen van de facturen. Het Team Kwaliteit en Innovatie - Crediteuren/Debiteuren is verantwoordelijk voor het verzorgen van de randvoorwaarden om de doelstellingen te realiseren en proactief bezig te zijn met verbeteringen en innovaties. Enkele werkzaamheden die binnen dit team worden uitgevoerd zijn het beschrijven van processen en werkinstructies, het verzorgen van plannen van aanpak, het bepalen van effecten van wettelijke vereisten en innovaties, het rapporteren van prestaties, het bijdragen aan de maandelijkse en jaarafsluiting, het organisatorisch aansturen van teams en het opstellen en implementeren van verbetervoorstellen.

In het succes van de afdeling speel jij als financieel specialist bedrijfsvoering een centrale, ondersteunende rol waarbij er de gehele dag een beroep wordt gedaan op je kennis.

Wie ben jij?
Je bent in staat om zelfstandig issues op te lossen en rapportages te maken. Je bezit de vakinhoudelijke kennis voor de onderbouwing van de elementen van de richtlijnen en wettelijke kaders, die binnen het team van toepassing zijn. Op het gebied van Excel zijn er geen geheimen en kan het hele team een beroep op je doen met allerlei vragen. Je haalt voldoening uit het ondersteunen van het team en het stellen van kritische vragen. Een discussie ervaar je als opbouw van kwaliteit van het team en zal je niet uit de weg gaan. Daarnaast vragen wij het volgende van je:
 • een hbo-diploma in financiële richting;
 • ervaring binnen een crediterenadministratie;
 • kennis van de processen van een financiële administratie.

Wat wij bieden
De standplaats is Rotterdam. Er is ruimte voor 2 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
 • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.375,- en maximaal € 3.933,- (schaal 9 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist A, werkterrein financiën.

Interesse?
Bel met Jan de Leeuw van Weenen, teamchef Crediteuren / Debiteuren (06 - 20 42 33 73) als je meer informatie over de functie wilt hebben. Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met het Frontoffice Recruitment & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteer uiterlijk 18 september 2018 via de ''Solliciteer'' button.

Wat verder belangrijk is
 • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Financieel economisch / Bedrijfskundig / Financieel Management
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Frontoffice Recruitment en Selectie
Telefoon 088 - 66 22 300

Vestigingsplaats

Solliciteer