Politie Nederland

generalist intelligence RTIC - Den Haag

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 14-01-2019 Functiecategorie Politiek / Beleid
Standplaats Den Haag Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris een bruto maandsalaris van mini...
Het Real Time Intelligence Center (RTIC) in Den Haag zoekt nieuwe, enthousiaste collega’s die ervoor zorgen dat agenten op straat optimaal informatief toegerust zijn om hun taak uit te voeren. Ben jij proactief en houd jij het overzicht om onder tijdsdruk intelligence met toegevoegde waarde door te zetten? Jouw informatie helpt om de juiste beslissingen te nemen en zo de veiligheid op straat te vergroten!

Wat ga je doen?

Als generalist intelligence bij het Real Time Intelligence Center (RTIC) zoek je op basis van de meldingen die via de meldkamer binnenkomen relevante informatie over personen of situaties. Je schat zelf in welke informatie collega's kan helpen en weet daarvoor hoofd- van bijzaken te scheiden en te prioriteren. Je maakt gebruik van interne politie-informatiebronnen en open bronnen zoals internet en sociale media. In korte tijd weet je informatie te verzamelen, te veredelen en te verstrekken. Je werkt tegelijkertijd in verschillende digitale systemen. Binnen enkele minuten moet informatie beschikbaar zijn voor de collega's in actie. Je kunt meeschakelen met de operationele druk vanuit betrokkenheid bij het politieresultaat. Je werkt in volcontinue 24/7 diensten waarbij je ook nachtdiensten draait. In een werken/leren-traject word je voorbereid op de uitoefening van je activiteiten.

Waar ga je werken?
Het Real Time Intelligence Center is onderdeel van de Dienst Regionale Informatie (DRIO) en werkt gedeconcentreerd binnen het Operationeel Centrum (de meldkamer). Het RTIC is een proactieve partner in de operatiën. Het RTIC levert real time informatie en intelligence, die actueel, betrouwbaar, actiegericht, adviserend en waar mogelijk voorspellend is, zodat collega’s op straat veilig en adequaat toegerust zijn op de situatie. Je werkt in een hectische omgeving waarin tijd de bepalende factor is. Het team gebruikt intelligenceproducten (informatiebeelden) om de collega’s in actie te sturen.

Het RTIC van de Eenheid Den Haag helpt de eenheid de juiste beslissingen te nemen om zo de veiligheid op straat te vergroten. Het RTIC staat in directe verbinding met de centralisten van het Operationeel Centrum.
Het RTIC is nog continu in ontwikkeling; elke medewerker draagt daar actief aan bij. Het is een aantrekkelijke werkomgeving waarin talent wordt benut en waar ruimte is voor ontwikkeling en innovatie.

Wie ben jij?
Je hebt een flexibele en proactieve opvatting van het werk. Het werk betekent hollen of stilstaan. Hierin moet je een teamspeler willen zijn. Je bent snel, handig en creatief in het gelijktijdig werken met verschillende digitale systemen en in staat om onder tijdsdruk nauwkeurig te werken. Je bent leergierig, enthousiast en gemotiveerd. Je hebt een actieve nieuwsgierigheid naar wat er speelt in je omgeving en een enorme interesse in (innovaties binnen) intelligence. Eigen gedachten kun je goed verwoorden, bijvoorbeeld bij briefings.

Daarnaast heb je:
  • een mbo 3-diploma;
  • bij voorkeur kennis van de operationele processen.

Wat wij bieden
De standplaats is Den Haag. Er is ruimte voor 6 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren volg je aan de Politieacademie de opleiding voor specifieke inzetbaarheid met eventueel aansluitend een voor de functie benodigd aanvullend opleidingsprogramma. Tijdens de interne specifieke politieopleiding word je tijdelijk aangesteld als ambtenaar in opleiding. Na het voltooien van de opleiding bieden we je een tijdelijke aanstelling aan, waarbij een proeftijd van één jaar van toepassing is. Na deze proeftijd volgt zo snel mogelijk een vaste aanstelling.

Binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden. Denk hier bij aan:
  • een bruto maandsalaris van minimaal € 1.966 en maximaal € 3.270,- (schaal 7 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is generalist intelligence.

Interesse?
Maandag 14 januari van 19:00 tot 20:30 uur vindt er een informatieavond plaats. Hiervoor kun je je aanmelden via dennis.van.tol@politie.nl. Niet in de gelegenheid om naar de informatieavond te komen? Mail dan je vragen over de functie naar hetzelfde mailadres. Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met het Frontoffice Recruitment & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteer uiterlijk 21 januari 2019 via de 'Solliciteer' button.

Wat verder belangrijk is
Een veiligheidsonderzoek en een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.
De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Politiek / Beleid
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Frontoffice Recruitment
Telefoon 088 - 66 22 300

Vestigingsplaats

Solliciteer