Politie

Linux open source beheerder - Driebergen-Rijsenburg

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 29-08-2017 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Driebergen-Rijsenburg Niveau Starter
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris marktconform
Linux open source beheerder

ICT met een maatschappelijk sausje. Zo zou je het onderhouden van de systemen bij ons kunnen omschrijven. Jij staat als Linux open source beheerder midden in het omvangrijke IT-landschap van de politie.

Wat ga je doen?

Systemen draaiende houden. Dat is jouw doel als Linux open source beheerder. Onze systemen zijn de basis van de politie. Zo’n 60.000 agenten werken in meldkamers, politiebureaus, binnensteden, buitengebieden, stations en stadions. Ze gebruiken dagelijks applicaties die in de lucht blijven dankzij een stevig fundament: onze platformen en servers. En om deze kern up-and-running te houden ga jij:
  • je bezighouden met het dagelijkse beheer;
  • hard- en software innoveren en ontwikkelen (lifecycle management), gericht op infrastructuur, datacenter en cloud-technologieën;
  • back-ups verzorgen;
  • systemen uitleveren, bijvoorbeeld aan DevOps-teams of applicatiebeheerders.

Waar ga je werken?

We reserveren alvast een plek voor je op ons kantoor in Driebergen. Daar word je omringd door veel collega’s met wie je de ICT van de politie in het gareel houdt. Dat is belangrijk werk. Je maakt deel uit van het hostingteam en beheert de basisplatformen en de bijbehorende infrastructuur in samenspraak met technisch applicatie beheer en de servicelijnen. Die platformen zijn de stabiele onderlaag waar alle politiemensen in Nederland gebruik van maken. Als er even een kink in de
kabel is, kan dat dus grote gevolgen hebben. Maar jij zorgt er natuurlijk voor dat niemand zich zorgen hoeft te maken over technische storingen, want die los je snel op óf je voorkomt ze.

Wie ben jij?

Jij wordt enthousiast van alles wat met de technische kant van ICT te maken heeft. Dus omarm je nieuwe technieken en doe je er als Linux beheerder alles aan om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen. Het is duidelijk waar je het allemaal voor doet. Want naast het gegeven dat je het werk ontzettend interessant vindt, telt voor jou ook de maatschappelijke verantwoordelijkheid. De politie 24 uur per dag laten functioneren geeft je een goed gevoel.

Om dat te kunnen doen verwachten we dat je:
  • een mbo 3 ICT-diploma hebt;
  • bij voorkeur relevante werkervaring hebt opgedaan;
  • kennis hebt van zaken zoals het UNIX-platform, Red Hat Enterprise Linux, Puppet, LDAP, Shell scripting, Python, Cobbler en IPA. Als je hierin gecertificeerd bent, is dat natuurlijk helemaal mooi;
  • bekend bent met clustering technieken, multipathing en ITIL.

Wat wij bieden

De standplaats is Driebergen. Er is ruimte voor 1 fte en het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is medewerker techniek B, werkterrein informatie- en communicatietechnologie.

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Paul Kraakman, ICT-recruiter, via tel. 06 - 10 46 38 68. Neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met het Frontoffice Recruitment & Selectie, tel.
088-6622300. Reageer dan uiterlijk 19 september 2017 via de 'Solliciteer' button. 

Wat verder belangrijk is
  • Een veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
  • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Vacature, fulltime, Driebergen, Linux beheerder, systeembeheerder

Contactgegevens

Contactpersoon Paul Kraakman
Telefoon 06-10463868

Vestigingsplaats

Solliciteer