Politie

Linux open source specialist - Driebergen-Rijsenburg

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 29-08-2017 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Driebergen-Rijsenburg Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris Een bruto maandsalaris van maxi...
Linux open source specialist

Locatie DRIEBERGEN
Organisatieonderdeel Politiedienstencentrum

Weten wat er speelt binnen je vakgebied en dit vertalen naar de systemen van de politie. De Linux open source specialist in ons team laat geen kans onbenut om dat te doen.

Wat ga je doen?
ICT en veldwerk raken elkaar bij de politie. Want zonder technologische toepassingen is een agent op straat vleugellam. De applicaties van de politie helpen ons land veilig te houden. Een maatschappelijke missie waar jij met jouw ervaring aan mee wil bouwen. Jouw bijdrage ziet er ongeveer zo uit:
 • uitvoering geven aan het dagelijkse beheer;
 • hard- en software innoveren en ontwikkelen (lifecycle management), gericht op infrastructuur, datacenter en cloud-technologieën;
 • back-ups maken en incidenten oplossen;
 • systemen uitleveren aan DevOps-teams of applicatiebeheerders.

Waar ga je werken?
We reserveren alvast een plek voor je op ons kantoor in Driebergen. Daar word je omringd door veel collega’s met wie je de ICT van de politie in het gareel houdt. Dat is belangrijk werk. Je maakt deel uit van het hostingteam en beheert de basisplatformen en de bijbehorende infrastructuur in samenspraak met technisch applicatiebeheer en de servicelijnen. Die platformen zijn de stabiele onderlaag waar alle politiemensen in Nederland gebruik van maken. Als er even een kink in de kabel is, kan dat dus grote gevolgen hebben. Maar jij zorgt er natuurlijk voor dat niemand zich zorgen hoeft te maken over technische storingen, want die los je snel op óf je voorkomt ze.

Wie ben jij?
Jij weet wat er speelt in je omgeving en bent altijd wel op zoek naar vernieuwing. Werken aan de techniek in een groot ICT-landschap is waar je energie van krijgt. Energie om een stap extra te doen en verder te kijken dan je neus lang is. Dus kijk je naar de markt; wat speelt er en hoe gaat de toekomst van het vak er ongeveer uit zien? Je schroomt niet om nieuwe ideeën aan te dragen en durft daarin het voortouw te nemen. Want elke verbetering is een stap voorwaarts. Een stap die jij graag als eerste zet.

Dit vragen we van je:
 • een mbo 4 ICT- diploma;
 • bij voorkeur meerdere jaren werkervaring, opgedaan in een grote complexe organisatie;
 • kennis van zaken, zoals het UNIX-platform, Red Hat Enterprise Linux,
 • Puppet, LDAP, Shell scripting, Python, Cobbler en IPA. Bij voorkeur ben je gecertificeerd;
 • dat je bent bekend met clusteringtechnieken, multipathing en ITIL.

Wat wij bieden
De standplaats is Driebergen. Er is ruimte voor 1 fte en het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten: De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is medewerker techniek C, werkterrein informatie- en communicatietechnologie.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Paul Kraakman, ICT-recruiter, via tel. 06 - 10 46 38 68. Neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met het Frontoffice Recruitment & Selectie, tel. 088 - 66 22 300.

Interesse? Reageer dan uiterlijk 19 september 2017 via de 'Solliciteer' button.

Wat verder belangrijk is
 • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek en eventueel een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Driebergen-Rijsenburg, ICT beheerder, Politie, Linux, Open source, ICT support medewerker.

Contactgegevens

Contactpersoon Paul Kraakman
Telefoon 06-10463868

Vestigingsplaats

Solliciteer