Politie Nederland

monteur luchtvaartuigen - Schiphol

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 04-09-2018 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Schiphol Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris € 1.832 - € 2.928
Team Luchtvaarttechniek op Schiphol heeft plek voor een monteur luchtvaartuigen. Beschik jij over voldoende luchtvaartkennis om op een professionele manier het operationele proces te ondersteunen? Check dan deze boeiende vacature!

Wat ga je doen?
Als monteur luchtvaartuigen voer je zelfstandig routinematige technische werkzaamheden uit. Je ondersteunt het vliegproces door service te verlenen aan de vliegdienst op het platform. De vloot bestaat uit helikopters van het type AW139 en EC135. Oorzaken van klachten en/of storingen worden door jou gelokaliseerd, verholpen en geregistreerd. Je onderhoudt functionele contacten met de vliegers bij bijvoorbeeld storingen aan luchtvaartuigen en politiegerelateerde apparatuur. Ook verricht je, samen met een ervaren grondwerktuigkundige, periodiek onderhoud aan politiegerelateerde randapparatuur en voer je klein en groot onderhoud uit aan de luchtvaartuigen.

Ter ondersteuning van het operationele proces is er sprake van een 24/7 bezetting. Dat betekent dat je ook werkt in onregelmatige diensten.

Waar ga je werken?
Team Luchtvaarttechniek zorgt voor het beheer en de uitvoering van het onderhoud aan luchtvaartuigen van de politie. Hiermee heeft het team een cruciale rol voor de uitvoering van de specialistische politietaak luchtvaarttoezicht en het geven van luchtsteun. Belangrijk werk ter ondersteuning van het operationele proces en het vergroten van de slagkracht in de bestrijding van criminaliteit. Toezicht en uitvoering ten aanzien van luchtwaardigheid zijn gebonden aan strakke regels en procedures voorgeschreven door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Team Luchtvaarttechniek bestaat uit 34 fte, verdeeld over 11 verschillende functies. De standplaats is Schiphol-Oost.

Wie ben jij?
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent je ervan bewust dat een op het oog kleine fout zeer grote gevolgen kan hebben. Je voert je werk dan ook zeer nauwkeurig en precies uit en bent kwaliteitsgericht. Je werkt ordelijk en systematisch en afwijkingen of onvolledigheden signaleer je direct. Je bent besluitvaardig en kunt goed samenwerken. Bij klachten weet je het overzicht te behouden en ben je stressbestendig. Daarnaast ben je klantgericht en kun je jezelf prima uitdrukken in het Nederlands en Engels. Ten slotte ben je leergierig en houd je je vakmanschap actueel.

Verder vragen wij:
 • een mbo 3-diploma in de richting van vliegtuigmonteur;
 • dat je de initiële training Human Factors hebt doorlopen;
 • ervaring in het onderhoud aan verschillende luchtvaartuigen;
 • bij voorkeur één jaar ervaring als monteur luchtvaartuigen;
 • gedegen kennis van voorschriften en procedures op het vakgebied;
 • minimaal een EASA Part 66 AML-A3 license;
 • een rijbewijs B.

Wat wij bieden
De standplaats is Schiphol-Oost. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
 • een bruto maandsalaris van minimaal € 1.832,- en maximaal € 2.928,- (schaal 6 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).
De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is medewerker techniek A, werkterrein luchtvaartuigen.

Interesse?

Bel of mail met Ronald Uittenbogaard (06 - 54 97 34 98, ronald.uittenbogaard@politie.nl) als je meer informatie over de functie wilt hebben. Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met het Frontoffice Recruitment & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteer uiterlijk 17 september 2018 via de ''Solliciteer'' button.

Wat verder belangrijk is
 • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek (lang) en een (eenvoudige) medische keuring kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Frontoffice Recruitment en Selectie
Telefoon 088 - 66 22 300

Vestigingsplaats

Solliciteer