Politie

.net developer - Zwolle

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 29-06-2017 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Zwolle Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris Maximaal 4286,-
Criminele zaken oplossen dankzij de inzet van handige applicaties. Als .Net developer sta jij aan de basis van deze moderne opsporingstools.

Wat ga je doen?
Bij de politie ontwikkel je als .Net developer robuuste applicaties die het werk van onze agenten makkelijker maken. Zoals een geavanceerd systeem waardoor voetbalhooligans geïdentificeerd kunnen worden. Of een applicatie waarmee wijkagenten kunnen zien waar en wanneer er is ingebroken in hun buurt. Door nieuwe technologieën toe te passen, geef je jouw collega's de mogelijkheid om op een intelligentere wijze misdaad te bestrijden, die past bij de tijd van nu. Om dit te bereiken ga je onder meer het volgende doen:
 • de klantvraag achterhalen;
 • werken aan mooie projecten in een multidisciplinair DevOps-team;
 • via de scrummethode toewerken naar een sterk eindproduct;
 • zowel programmeren als testen;
 • uiteindelijk applicaties realiseren en implementeren.

Waar ga je werken?
Samen met zo'n 400 collega's werk je binnen het team Software ontwikkeling aan het bouwen en onderhouden van de informatiesystemen voor de Nederlandse politie. Samen met andere ontwikkelaars, testers, analisten en projectleiders ontwikkel je op projectmatige basis nieuwe hulpmiddelen voor collega's. Je werkt in een omgeving waar de sfeer informeel is, zodat jij je er snel thuis zult voelen. De ontwikkelingen binnen ons vakgebied volgen elkaar in rap tempo op. Daarvan houden we elkaar op de hoogte, zodat we deze kennis mee kunnen nemen in nieuwe projecten. Om tot het beste resultaat te komen werken we op basis van Agile/Scrum of Kanban. Dit geeft ons de mogelijkheid om gedurende het ontwikkelproces in te grijpen als de werkelijkheid anders is dan gedacht.

Wie ben jij?
Je bent standvastig en kunt anderen overtuigen van jouw inzichten. Het is belangrijk dat je de verhoudingen binnen de organisatie kent en dat je weet waar de prioriteiten liggen. Met jouw vooruitziende blik weet je welke doelen er gehaald moeten worden en zet je alles binnen je mogelijkheden in om die te bereiken. Ook als dat betekent dat je soms nét iets flexibeler moet zijn dan anders. Je bent naast .Net ook geïnteresseerd in andere programmeertalen - zoals Java - en kunt hier ook mee uit de voeten.

Verder heb je in ieder geval:
 • een hbo-diploma bij voorkeur op basis van een opleiding informatica, technische computerkunde of software ontwikkelaar;
 • bij voorkeur ongeveer 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • uitstekende kennis van softwareontwikkeling en van relevante ontwikkeltools zoals het .Net framework, de .Net ontwikkelstraattooling;
 • bij voorkeur kennis van meerdere programmeertalen.

Wat wij bieden
Je komt te werken in Zwolle. Er is ruimte voor 4 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten: De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist B, werkterrein informatie- en communicatietechnologie.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ostar Roozenbeek, senior ICT-recruiter, via tel. 06 - 47 65 91 71. Neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met het Frontoffice Recruitment & Selectie, tel. 088 - 66 22 300. Interesse? Reageer dan via de 'Solliciteer' button.

Wat verder belangrijk is
 • Een veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
 • Om de samenleving beter te begrijpen en te weten wat er speelt, willen we zo divers mogelijk zijn. Daarom maakt de politie werk van diversiteit

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Zwolle, Software developer, .net ontwikkelaar, Applicatiespecialist.

Contactgegevens

Contactpersoon Ostar Roozenbeek
Telefoon 06 - 47 65 91 71

Vestigingsplaats

Solliciteer