Politie

Productadviseur confectie en textiel - Apeldoorn

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 27-12-2017 Functiecategorie Mode / Styling / Cosmetica
Standplaats Apeldoorn Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 4286,- (schaal 10 Bb...
Vacature productadviseur confectie en textiel

Ben jij een productadviseur met kennis van kleding, stoffen, kwaliteitssystemen en normeringen? Kun jij in een omgeving met een hoog beveiligingsniveau en een hoog afbreukrisico werkzaamheden in goede banen leiden? Wij zijn op zoek naar een productadviseur confectie en textiel ter versterking van het Team Politie-uitrusting in Apeldoorn.

Wat ga je doen?
Wij zoeken een nieuwe collega die zich bezig gaat houden met de verwerving van nieuwe producten die gebruikt worden voor de uitvoering van de politietaak. Als productadviseur vertaal je gebruikerseisen naar concrete producten door het schrijven van technische of functionele specificaties. Hierbij maak je gebruik van jouw specialistische kennis op het gebied van confectie en textiel en kennis van de leveranciersmarkt. Jouw adviezen vormen een essentiële bouwsteen voor de verwerving van de voor de operatie essentiële goederen en materialen. Je bent je bewust van het hoge afbreukrisico dat hierbij speelt indien er ondoelmatig ingekocht wordt. In deze functie werk je samen met een senior projectadviseur Confectie en Textiel.

Waar ga je werken?
Het Team Politie-uitrusting is onderdeel van de Facilitair Managementorganisatie van de politie. Vanuit Politie-uitrusting wordt de kleding, uitrusting en bewapening aan medewerkers van de politie geleverd. Om dit mogelijk te maken hebben wij binnen het team verschillende specialismen. Denk bijvoorbeeld aan collega's met hoogstaande kennis van kleding of wapens maar ook magazijn- en winkelmedewerkers, wapeninspecteurs en collega's die onze afnemers te woord staan of het voorraadbeheer en de inkoop verzorgen.

Wie ben jij?
Wij zoeken een productadviseur die in staat is om de gebruikerseisen te vertalen naar concrete nieuwe producten. Vanzelfsprekend heb je de nodige kennis van kleding, stoffen, kwaliteitssystemen en normeringen. In een omgeving met een hoog beveiligingsniveau en een hoog afbreukrisico kun jij werkzaamheden in goede banen leiden. Je herkent zowel het grotere verband als de interne samenhang binnen de vraagstukken en je bent je bewust van je eigen positie en invloed in dat grotere geheel. Daarnaast beschik je over overtuigingskracht, kun je anderen coachen, ben je initiatiefrijk, kun je goed samenwerken, ben je klantgericht en kun je een probleem analyseren.

Wij vragen:
  • een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Textiel & Confectie (bij voorkeur de Maere);
  • kennis van de leveranciersmarkt, productenprocessen en ketenmanagement;
  • ervaring met het schrijven van technische specificaties en met Europese aanbestedingsprocessen;
  • kennis van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden
De standplaats is Apeldoorn. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist B, werkterrein Facilitair.

Interesse?
Mail met Jacoba van den Bos, teamchef Politie-uitrusting (jacoba.van.den.bos@politie.nl) als je meer informatie over de functie wilt hebben. Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met het Frontoffice Recruitment & Selectie, tel. 088 - 66 22 300.

Solliciteren kan uiterlijk 4 januari 2018 via de 'Solliciteer' button. 

Wat verder belangrijk is
  • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
  • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Mode / Styling / Cosmetica
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Apeldoorn, Politie, Politie-uitrusting, Facilitair Medewerker, Duits, Engels

Contactgegevens

Contactpersoon Jacoba van den Bos
Telefoon 088 - 66 22 300

Vestigingsplaats

Solliciteer