Politie

productadviseur mobile devices - Odijk

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 05-12-2017 Functiecategorie ICT - Hardware / Netwerk
Standplaats Odijk Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris Een bruto maandsalaris van maxi...
Het belangrijkste onderdeel van de politie-uitrusting vandaag de dag? Niet het dienstwapen, maar de mobiele apparatuur. Als productadviseur mobile devices zit jij bovenop de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied en vertaal je moeiteloos de wensen van je collega’s naar de beste producten.

Wat ga je doen?
Binnen de Productlijn Enterprise Mobility denk jij altijd twee stappen vooruit: zijn je collega’s net gewend aan een mobiel toestel? Jij bent alweer bezig met research voor een vervangingstraject. Ondertussen geef je gevraagd en ongevraagd advies over de nieuwste toepassingen en accessoires. Hierbij werk je nauw samen met je collega’s van systeembeheer op het gebied van beveiliging en infrastructuur. En dan ben je ook nog verantwoordelijk voor:
 • de volledige levenscyclus van onze mobiele apparatuur;
 • het in kaart brengen van de wensen en verwachtingen uit de praktijk, om deze vervolgens te vertalen naar concrete oplossingen;
 • het contact met diverse stakeholders, zowel intern als extern;
 • het managen van contracten en de communicatie met leveranciers;
 • de ondersteuning van collega’s op het gebied van mobile device management (MDM).

Waar ga je werken?
Alles wat je nodig hebt vind je op ons kantoor in Odijk. Als productadviseur mobile devices maak je onderdeel uit van de Productlijn Enterprise Mobility. Deze Productlijn is een onderdeel van de sector Levering van de Dienst ICT van het Politiedienstencentrum. Samen met je team van ruim twintig collega’s zorg je ervoor dat mobiele oplossingen meer en meer geïntegreerd kunnen worden in het politiewerk. Dat houdt in dat er meer beveiligde mobiele werkplekken en infrastructuren ontwikkeld en gemanaged moeten worden. Denk aan het ontsluiten van verschillende smartphones en tablets, maar ook het afstemmen met (externe) leveranciers voor het bouwen, ontsluiten en beheren van mobiele applicaties.

Wie ben jij?
Jij bent iemand die graag het voortouw neemt. ‘Nee heb je, ja kun je krijgen’, is jouw motto. Jij beweegt je gemakkelijk in een grote organisatie en laat je niet snel uit het veld slaan. De dynamische wereld van mobiele oplossingen heeft voor jou geen geheimen. Jij bent een vraagbaak voor collega’s en deelt met plezier je visie en mening. Ook ga je altijd zorgvuldig te werk: kwaliteit en veiligheid staan bij jou hoog in het vaandel. Als productadviseur mobile devices neem je verder mee:
 • een hbo-diploma, in de richting Informatica;
 • ongeveer 5 jaar werkervaring, opgedaan in een ICT-omgeving of bij een leverancier van mobile devices;
 • ervaring met productbeheer en lifecycle management;
 • kennis en ervaring met ITIL;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden
De standplaats is Odijk. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week.
Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist B, werkterrein informatie- en communicatietechnologie.

Interesse?
Bel met Katja Damming, corporate recruiter (06 - 53 29 83 17) als je meer informatie over de functie wilt hebben. Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met het Frontoffice Recruitment & Selectie, tel. 088 - 66 22 300.

Solliciteren kan uiterlijk 15 december 2017 via de 'Solliciteer' button.

Wat verder belangrijk is
 • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek kan eventueel onderdeel zijn van de selectieprocedure.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Hardware / Netwerk
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Odijk, Productspecialist mobile devices, Consultant mobiele apparatuur.

Contactgegevens

Contactpersoon Katja Damming
Telefoon 06-53298317

Vestigingsplaats

Solliciteer