Politie

producten- en dienstenmanager voer- vaartuigen en luchtvaart - Zwolle

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 23-05-2017 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats Zwolle Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris Een bruto maandsalaris van maxi...
producten- en dienstenmanager voer- vaartuigen en luchtvaart

F280-PDC-11757-305


Binnen een continue veranderende omgeving (de grootste reorganisatie die Nederland momenteel kent) zoeken wij een producten- en dienstenmanager die eenvoudige en middelzware tot zware (aanbestedings)projecten en werkzaamheden op het gebied van leveranciersmanagement gaat uitvoeren. Dit ga je doen voor de voer- & vaartuigen en luchtvaart van de politie. Heb jij brede kennis van deze categorie en ervaring met projectmanagement? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Wij zoeken een producten- en dienstenmanager voor de voer- & vaartuigen en luchtvaart, waarbij je breed binnen de categorie inzetbaar bent en het accent op luchtvaart ligt. Naast het uitvoeren van de eenvoudige en middelzware tot zware (aanbestedings)projecten draag je ook verantwoording voor ondersteunende werkzaamheden aan zeer zware/complexe (aanbestedings)projecten en aan leveranciersmanagement op zware/complexe overeenkomsten (te denken aan € 100 miljoen-plus, grote impact op resultaten/opbrengst van politiewerk, politiek-bestuurlijke gevoeligheid op niveau Korpsleiding, Tweede Kamer, Minister, etc). Je draagt zorg voor de uitvoering van 3 tot 6 (aanbestedings)projecten tegelijk. Jouw aanpak is bedrijfskundig; jij ziet de belangen in van zowel in- als externe stakeholders, doorgrondt deze en handelt doortastend. Tegelijkertijd speel je in op de politieke belangen die er ten aanzien van de organisatie spelen. Je voert regie over het proces van behoeftestelling tot en met uitfasering van producten en diensten. Je voert de coördinatie over aanbestedingsprojecten en het in werking brengen van gesloten contracten. Daarnaast zet je netwerken op voor concretisering van beleid naar producten. Je bewaakt en beoordeelt de door leveranciers geleverde kwaliteit en prestaties en strategisch leveranciersmanagement. Tenslotte signaleer en adviseer je omissies in kaders en beleid en ben je verantwoordelijk voor de innovatie van producten en diensten.

Waar ga je werken?
De Sector Producten- en Dienstenmanagement (PDM) ontfermt zich over de levenscyclus van de door de politie extern te verwerven producten en diensten. De sector is organisatorisch verdeeld in verschillende categorieën waarvan Voer- & Vaartuigen en Luchtvaart er één is. Het werkveld van PDM heeft direct invloed op het operationele politiewerk. Voertuigen, vaartuigen, helikopters en alle producten en diensten die daarbij horen zijn immers bepalend voor de uitvoering en resultaten van het politiewerk.

De komende jaren worden voor het gehele wagenpark van de politie nieuwe overeenkomsten verworven. Hiervoor worden circa 18 aanbestedingen uitgevoerd, die allen in meer of mindere mate met elkaar samenhangen en onderlinge afhankelijkheden in zich hebben. Samen vormen deze 18 aanbestedingen een programma, waarbij elke aanbesteding wordt uitgevoerd in de vorm van een project. Daarnaast worden ook nog andere aanbestedingen projectmatig uitgevoerd met betrekking tot voertuigen en bijbehorende dienstverlening, maar ook met betrekking tot vaartuigen en luchtvaart. Dit alles staat vol in de schijnwerpers van de politiek en media en heeft tevens de volle aandacht van leveranciers.

Wie ben jij?
Je laat je graag uitdagen door deadlines. Je denkt buiten de kaders, weet routines te doorbreken en slimme werkwijzen te ontwikkelen om (ondanks de noodzakelijke bureaucratie) doelen te realiseren. Netwerken, coaching en systeemdenken zijn je op het lijf geschreven. Verder heb je een zeer goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift.

Verder vragen wij:
  • relevant hbo-diploma;
  • circa 6 jaar relevante werkervaring;
  • kennis van en ervaring met projectmanagement, specifiek met Prince2;
  • bij voorkeur heb je kennis van de categorie voer- & vaartuigen en luchtvaart ten aanzien van (aanbestedings)projecten.

Wat wij bieden
De standplaats is Zwolle. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist C.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Math Steevens, dienstenmanager Voer- & Vaartuigen en Luchtvaart, via tel. 06 - 21 29 46 90, e-mail math.steevens@politie.nl. Neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met het Frontoffice Recruitment & Selectie, tel. 088 - 66 22 300.

Interesse? Reageer dan via de 'Solliciteer' button.

Wat verder nog belangrijk is
  • Een veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
  • Om de samenleving beter te begrijpen en te weten wat er speelt, willen we zo divers mogelijk zijn. Daarom maakt de politie werk van diversiteit.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Zwolle, Leveranciersmanager, Productmanager, Projectmanager.

Contactgegevens

Contactpersoon Math Steevens
Telefoon 06 - 21 29 46 90

Vestigingsplaats

Solliciteer