Politie Nederland

senior intelligence RTIC - DEN HAAG

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 14-01-2019 Functiecategorie Wetenschap, Research & Developm...
Standplaats DEN HAAG Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris € 2.324 - € 3.706
Het Real Time Intelligence Center (RTIC) in Den Haag zoekt nieuwe collega’s die ervoor zorgen dat agenten op straat optimaal informatief toegerust zijn om hun taak uit te voeren. Ben jij proactief en houd jij het overzicht om onder tijdsdruk informatie met toegevoegde waarde door te zetten? Jouw informatie helpt om de juiste beslissingen te nemen en zo de veiligheid op straat te vergroten!

Wat ga je doen?
Vanuit een totaaloverzicht ben je in staat om het werk binnen het RTIC te coördineren en onderneem je actie richting partners in de operatie en (informatie)organisatie. Je houdt het overzicht over het werk en de verdeling van de werkdruk tijdens een dienst. Je inspireert en ondersteunt collega’s in het behalen van werkgerelateerde doelen en in persoonlijke ontwikkeling op het gebied van kennis, vaardigheden, houding en gedrag behorend bij de functie.

Op basis van de meldingen die via de meldkamer binnenkomen, zoek jij relevante informatie over personen, situaties, objecten en voertuigen. Je schat zelf in welke informatie collega’s kan helpen en weet daarvoor hoofd- van bijzaken te scheiden en te prioriteren. Je maakt gebruik van interne politie-informatiebronnen en raadpleegt via het internet diverse open bronnen, zoals social media. Je werkt tegelijkertijd in verschillende digitale systemen. In korte tijd weet je informatie te verzamelen, te veredelen en te verstrekken. Je analyseert patronen en legt verbanden, onder andere met situaties vanuit het verleden, het heden en de toekomst. Je werkt toe naar duiding, voorspelling en advisering in de real time situatie. Verder signaleer je kansen en problemen in de doorontwikkeling en doe je verbetervoorstellen voor het RTIC/DRIO. Je betrekt hier de juiste partners bij of onderneemt zelf actie. Je werkt in volcontinue 24/7-diensten waarbij je ook nachtdiensten draait. In een werken/leren-traject word je voorbereid op de uitoefening van je activiteiten.

Waar ga je werken?
Het Real Time Intelligence Center is onderdeel van de Dienst Regionale Informatie (DRIO) en werkt gedeconcentreerd binnen het Operationeel Centrum (de meldkamer). Het RTIC is een proactieve partner in de operatiën. Het RTIC levert real time informatie en intelligence, die actueel, betrouwbaar, actiegericht, adviserend en waar mogelijk voorspellend is, zodat collega’s op straat veilig en adequaat toegerust zijn op de situatie. Je werkt in een hectische omgeving waarin tijd de bepalende factor is. Het team gebruikt intelligenceproducten (informatiebeelden) om de collega’s in actie te sturen.

Het RTIC van de Eenheid Den Haag helpt de eenheid de juiste beslissingen te nemen om zo de veiligheid op straat te vergroten. Het RTIC staat in directe verbinding met de centralisten van het Operationeel Centrum. Het RTIC is nog continu in ontwikkeling; elke medewerker draagt daar actief aan bij. Het is een aantrekkelijke werkomgeving waarin talent wordt benut en waar ruimte is voor ontwikkeling en innovatie.

Wie ben jij?
Je bent stressbestendig en kunt multitasken en coördineren vanuit de helicopterview. Je neemt initiatief en weet een probleem helder te krijgen om een plan van aanpak te kunnen opstellen of om noodzakelijke informatie te verkrijgen. Je bent nieuwsgierig en leergierig naar personen, situaties en processen in je omgeving die verband houden met je werkzaamheden. Je bent een innovatieve doorpakker met enorme interesse en nieuwsgierigheid naar intelligence. Vanuit een objectieve houding kun je goed coachen en reflecteren op je eigen gedrag en op je eigen handelen. Verder heb je een mbo 4-diploma en een sterk analytisch denkvermogen.

Wat wij bieden

De standplaats is Den Haag. Er is ruimte voor 3 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Om deze functie goed uit te kunnen voeren volg je aan de Politieacademie de opleiding voor specifieke inzetbaarheid met eventueel aansluitend een voor de functie benodigd aanvullend opleidingsprogramma. Tijdens de interne specifieke politieopleiding word je tijdelijk aangesteld als ambtenaar in opleiding. Na het voltooien van de opleiding bieden we je een tijdelijke aanstelling aan, waarbij een proeftijd van één jaar van toepassing is. Na deze proeftijd volgt zo snel mogelijk een vaste aanstelling.

Binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden. Denk hier bij aan:
  • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.324 en maximaal € 3.706,- (schaal 8 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).
De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is senior intelligence.

Interesse?
Maandag 14 januari van 19:00 tot 20:30 uur vindt er een informatieavond plaats. Hiervoor kun je je aanmelden via dennis.van.tol@politie.nl. Niet in de gelegenheid om naar de informatieavond te komen? Mail dan je vragen over de functie naar hetzelfde mailadres. Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met het Frontoffice Recruitment & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteer uiterlijk 21 januari 2019 via de ''Solliciteer'' button.

Wat verder belangrijk is
  • Een veiligheidsonderzoek en eventueel een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.
  • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Wetenschap, Research & Development
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Frontoffice Recruitment
Telefoon 088 - 66 22 300

Vestigingsplaats

Solliciteer