Politie

senior Linux open source specialist - Driebergen-Rijsenburg

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 29-08-2017 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Driebergen-Rijsenburg Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris een bruto maandsalaris van maxi...
Jouw uitgebreide kennis als bron voor al je collega’s. Als senior Linux open source specialist inspireer jij anderen met nieuwe inzichten en versterk je de systemen van de politie.

Wat ga je doen?

In deze specialistenrol werk je aan de basis van de politie. Je brengt een vracht aan kennis met je mee en bent onmisbaar voor collega-beheerders als vraagbaak. Alle politiemedewerkers leunen namelijk op een stevig fundament van de systemen die jij beheert en innoveert. Jouw verantwoordelijkheden liggen bij:
 • het dagelijkse beheer en alles daaromheen;
 • innoveren en ontwikkelen van hard- en software gericht op infrastructuur, datacenter- en cloudtechnologieën;
 • het inhoudelijk adviseren van collega’s;
 • oplossingen zoeken voor complexe vraagstukken;
 • systemen uitleveren aan DeVops-teams of applicatiebeheerders.

Waar ga je werken?

We reserveren alvast een plek voor je op ons kantoor in Driebergen. Daar word je omringd door veel collega’s met wie je de ICT van de politie in het gareel houdt. Dat is belangrijk werk. Je maakt deel uit van het hostingteam en beheert de basisplatformen en de bijbehorende infrastructuur in samenspraak met de servicelijnen. Die platformen zijn de stabiele onderlaag waar alle politiemensen in Nederland gebruik van maken. Als er even een kink in de kabel is, kan dat dus grote gevolgen hebben. Maar jij zorgt er natuurlijk voor dat niemand zich zorgen hoeft te maken over technische storingen, want die los je snel op óf je voorkomt ze.

Wie ben jij?

Jij ziet de nieuwste ontwikkelingen binnen dit steeds veranderende vakgebied als eerste. En je zorgt ervoor dat de rest van je collega’s ook wordt geïnformeerd. In deze voortrekkersrol omarm je de techniek waarmee je elke dag mag werken. En je mag best een beetje eigenwijs zijn. Want niet iedereen heeft de kennis in huis die jij wél hebt. Je benut jouw positie om kansen te signaleren en binnen de organisatie te brengen. Want jij weet dat ook de ICT bij de politie mee moet met de marktontwikkelingen om bij te blijven.

Daar heb je in ieder geval het volgende voor nodig:
 • een mbo 4 ICT-diploma;
 • tenminste drie jaar relevante werkervaring in een grote complexe organisatie;
 • kennis van zaken zoals het UNIX-platform, Red Hat Enterprise Linux, Puppet, LDAP, Shell scripting, Python, Cobbler en IPA. Bij voorkeur ben je hiervoor gecertificeerd;
 • kennis van clustering technieken, multipathing en ITIL.

Wat wij bieden

Er is ruimte voor 1 fte en het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is medewerker techniek D, werkterrein informatie- en communicatietechnologie.

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Paul Kraakman, recruiter digitalisering, via tel. 06 - 10 46 38 68. Neem voor vragen over  de sollicitatieprocedure contact op met het Frontoffice Recruitment & Selectie, tel. 088 - 66 22 300.

Interesse? Reageer dan uiterlijk 19 september 2017 via de 'Solliciteer' button.

Wat verder belangrijk is
 • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek en eventueel een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Vacature, Full-Time, Driebergen-Rijsenburg, IT, Politie, Linux, open source

Contactgegevens

Contactpersoon Paul Kraakman
Telefoon 06-10463868

Vestigingsplaats

Solliciteer