Politie

senior netwerkbeheerder telefonie en verbindingen - Driebergen-Rijsenburg

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 03-08-2017 Functiecategorie ICT - Hardware / Netwerk
Standplaats Driebergen-Rijsenburg Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris bruto maandsalaris van maximaal...
Als senior netwerkbeheerder ben je verantwoordelijk voor de productlijn telefonie en verbindingen, waarbij je zorgt voor de instandhouding en ontwikkeling van de vaste telefonie infrastructuur en verbindingen. Onder verbindingen verstaan we netwerk-, internet-, telefonie- en mobiele verbindingen binnen de politie. De essentie is het betrouwbaar en tijdig leveren van bestaande en nieuwe functionaliteiten. Steekwoorden voor deze functie zijn: continuïteit, ontwikkeling en betrouwbaarheid.

Wat ga je doen?

Je wordt verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de telefoniecomponenten die vallen onder de dienstverlening van team Netwerken. Je levert input voor het voorbereiden/maken van plannen van aanpak voor de uitvoering van werkzaamheden. Je monitort en beheert telefonie componenten zoals Gateway's, VoIp, Contactcenter en randapparatuur. Op afstand begeleid je lokale ondersteuning en leveranciers om de juiste oplossingen voor telefonie en verbindingen te realiseren. Onder aansturing van het Change Managementproces voer je wijzigingen uit en onder aansturing van het Incident Management proces verzorg je 2e lijns incidentafhandeling. Ook neem je deel aan analyse/onderzoek onder aansturing van het Problem Managementproces.

Je onderhoudt de administratie op het gebied van Configuration Management Databases, werkinstructies, netwerktekeningen en verbindingen. Je onderhoudt en bewaakt apparatuur, procedures, managementsystemen en tooling (inclusief compliance). Je neemt deel aan projecten op het gebied van technische uitvoering van telefonie en je signaleert en analyseert proactief technische en organisatorische knelpunten. Vanuit de praktijk doe je verbetervoorstellen op technisch en/of procesgebied en je coacht, adviseert en ondersteunt netwerkbeheerders. Voor deze functie neem je ook deel aan piketdiensten.

Waar ga je werken?
Je komt te werken bij team Netwerken in Driebergen. Dit team valt onder de Sector Levering van de Dienst ICT. Sector Levering zorgt met verschillende teams en productlijnen voor het in stand houden van de technische basisvoorzieningen (infrastructuur, werkplekken, servers, storage en netwerk).

Wie ben jij?
Je onderzoekt de wensen en behoeften van anderen en speelt daarop in. Je bent alert op nieuwe informatie en past nieuwe technieken of werkwijzen snel en effectief toe. In een vroeg stadium herken je mogelijke problemen of kritische situaties, waarbij je prioriteiten weet te stellen. Je bent kwaliteitsgericht, communicatief vaardig en werkt samen met anderen om problemen op te lossen.

Verder heb je:
  • mbo 4 ICT-diploma en meerjarige ervaring;
  • kennis van complexe VoIP telefonie en netwerkomgevingen, kennis van Prince2 (bij voorkeur Prince2 Foundation gecertificeerd) en kennis van oplossingsmethodieken (bijvoorbeeld RATIO);
  • specifieke kennis van telefonie producten zoals randapparatuur en gateways;
  • specifieke kennis van telefonie technieken en protocollen zoals SIP, callcenter applicaties, xDSL, ISDN en analoog;
  • ITIL foundation certificatie.

Wat wij bieden

Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten: De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is medewerker techniek C, werkterrein informatie- en communicatietechnologie (techniek).

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Katja Damming, recruiter, via tel. 06 - 53 29 83 17. Neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met het Frontoffice Recruitment & Selectie, tel. 088 - 66 22 300.

Interesse? Reageer dan uiterlijk 17 augustus 2017 via de ‘Solliciteer’ button.

Wat verder belangrijk is
• Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
• Om de samenleving beter te begrijpen en te weten wat er speelt, willen we zo divers mogelijk zijn. Daarom maakt de politie werk van diversiteit.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Hardware / Netwerk
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Gelderland
Trefwoorden Vacature, Full-Time, Overheid, ordehandhaving, infrastructuur specialist, telefonie, IT, netwerkbeheerder, IT ondersteuning

Contactgegevens

Contactpersoon Katja Damming
Telefoon 06 - 53 29 83 17

Vestigingsplaats

Solliciteer