Politie Nederland

Senior specialist bedrijfsvoering - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 31-05-2018 Functiecategorie Directie / Management / Bestuur
Standplaats Rotterdam Niveau Manager
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris minimaal € 3245,- en maximaal €...
Vacature senior specialist bedrijfsvoering

Locatie
Rotterdam

Organisatieonderdeel
Politiedienstencentrum

Vakgebied
Finance

Niveau
HBO

Boeven vangen kost geld!

In het succes van de Afdeling Crediteuren/Debiteuren speel jij als senior specialist bedrijfsvoering een centrale rol waarbij er de gehele dag een beroep wordt gedaan op jouw vaardigheden om te schakelen tussen issues en de menselijke aspecten.

Wat ga je doen?
Binnen het Team Kwaliteit en Innovatie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van issue-, capaciteits- en projectmanagement. Je vervult een centrale rol binnen de beheersing van de primaire bedrijfsvoering en het creëren van inzichten in de relevante kpi’s in het team. Als senior specialist bedrijfsvoering werk je oplossingsrichtingen uit om gesignaleerde effecten te controleren. Je voert de regie op implementatietrajecten op basis van plannen die je mede zelf hebt gecreëerd. Je bent een vertrouwenswaardige partner van het management. Het management geeft haar sturing mede op basis van jouw bevindingen. Het plannen en bijsturen van de inzet van mensen en middelen op een effectieve en efficiënte manier, met balans tussen kwaliteit en kwantiteit is een belangrijke rol binnen de functie senior specialist bedrijfsvoering.

Waar ga je werken?
Het doel van het Team Crediteuren/Debiteuren, binnen de Dienst Financiën van de politie, is het op juiste, volledige en tijdige wijze vastleggen en betaalbaar stellen van de facturen. Het Team Kwaliteit en Innovatie - Crediteuren/Debiteuren is verantwoordelijk voor het verzorgen van de randvoorwaarden om de doelstellingen te realiseren en proactief bezig te zijn met verbeteringen en innovaties. Enkele werkzaamheden die binnen dit team worden uitgevoerd zijn het beschrijven van processen en werkinstructies, het verzorgen van plannen van aanpak, het bepalen van effecten van wettelijke vereisten en innovaties, het rapporteren van prestaties, het bijdragen aan de maandelijkse en jaarafsluiting, het organisatorisch aansturen van teams en het opstellen en implementeren van verbetervoorstellen.

Wie ben jij?
Je bent in staat om werkprocessen op een eenduidige en klantgerichte wijze vorm te geven. Je signaleert problemen en doet voorstellen voor verbetering. Je bent ondernemend, resultaatgericht en kunt goed omgaan met verschillende belangen zonder daarbij de organisatiedoelen uit het oog te verliezen. Daarnaast word je enthousiast van het uitvoeren van operationele aansturing en hanteert daarbij een natuurlijke balans tussen mens- en resultaatgerichtheid. Je houdt van aanpakken en samenwerken is je op het lijf geschreven. Je haalt voldoening uit het op een hoger niveau brengen van de deskundigheid en vakvolwassenheid van je collega’s.

Daarnaast vragen wij het volgende van je:
 • een hbo-diploma in een financiële richting;
 • minimaal 3 jaar crediteuren administratie ervaring;
 • aantoonbare ruime ervaring op het gebied van issue-, capaciteits- en projectmanagement;
 • aantoonbare ruime ervaring in het implementeren van projecten en verzorgen van benodigde documentatie;
 • bij voorkeur kennis van overheidsfinanciën in een bestuurlijke omgeving;
 • overtuigingskracht, organisatievermogen en dat je kunt systeemdenken en coachen.

Wat wij bieden
De standplaats is Rotterdam. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
 • een bruto maandsalaris van minimaal € 3245,- en maximaal € 4845,- (schaal 11 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist C, werkterrein Financiën.

Interesse?
Bel met Jan de Leeuw van Weenen, teamchef Crediteuren/Debiteuren (06 - 20 42 33 73) als je meer informatie over de functie wilt hebben.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met het Frontoffice Recruitment & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteer via de 'Solliciteer' button.

Wat verder belangrijk is
 • Een veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
 • ​De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Zuid-Holland, Rotterdam, Specialist Bedrijfsvoering, Financieel Specialist, Projectmanagement, Capaciteitsmanagement.

Contactgegevens

Contactpersoon Frontoffice Recruitment
Telefoon 088 - 66 22 300

Vestigingsplaats

Solliciteer