Politie

servicemedewerker politie Amsterdam - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 12-09-2017 Functiecategorie Commercieel - Binnendienst / Te...
Standplaats Amsterdam Niveau Starter
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 24 - 36 Salaris salaris van € 2.256,43
servicemedewerker politie

Locatie
Amsterdam

Organisatieonderdeel
Amsterdam

Vakgebied
Administratie, Facilitair / Service

Niveau
HBO

Wil je een interessante baan naast je hbo-studie? Bij het Regionaal Service Centrum in Amsterdam staat het politienummer 0900-8844 nooit stil. Ook is via internet en social media de druk constant hoog om goed en snel mensen te helpen met hun vraag of melding. We zoeken hbo-studenten die het contact met de politie en de serviceverlening een frisse impuls willen geven.

Wat ga je doen?
In het servicecentrum van de politie is je belangrijkste taak het zelfstandig afhandelen van informatieverzoeken en het aannemen van niet-spoedeisende meldingen. Jouw analyse bepaalt waar de melding terecht komt. Regelmatig is wel spoed vereist. Met jouw scherpte beoordeel je of politie-inzet direct noodzakelijk is en zet je meldingen door naar het juiste kanaal.

De frequentie is aanzienlijk; per dienst kun je rekenen op zo’n 80 a 90 telefoongesprekken. Met jouw sociale en culturele vaardigheden weet jij met elke vraagsteller of melder naar tevredenheid te communiceren. Of het nu een ongeduldige tipgever is, een angstig slachtoffer dat aangifte wil doen, of een verward persoon met een vaag verhaal. Met tact, kalmte en de juiste gesprekstechnieken weet je de benodigde informatie boven te halen om mensen direct verder te helpen. Je verwerkt en registreert informatie zorgvuldig en efficiënt. Van het inplannen van afspraken voor aangiften tot het doorzetten van vragen en meldingen naar het juiste kanaal. Verder de politieorganisatie in, of naar een samenwerkingspartner. Je communiceert doeltreffend via sociale media en vindt het een uitdaging om webcare bij het servicecentrum verder vorm te geven. Er is volop ruimte om mee te denken over verbetertrajecten voor processen of nieuwe producten.

Waar ga je werken?
Het Regionaal Service Centrum in Amsterdam is het contactpunt voor inwoners van de stad en omstreken plus de grote stromen aan toeristen. Hier vindt de intake van telefonie (0900-8844) plaats en worden aangiften opgenomen via telefonie en politie.nl. Amsterdammers zijn mondig, veeleisend en spreken niet altijd Nederlands. Het team zorgt voor een 24/7 bezetting van het servicecentrum en het continu verhogen van het servicelevel.

De servicecentra van de politie zetten in op innovatie en vernieuwing van werkprocessen. Er zijn experimenten met laagdrempelige manieren van aangiften via sociale media en beeldschermen op afstand. Een uitdagende werkomgeving vol dynamiek en dicht op het echte politiewerk.

Wie ben jij?
Je bent sociaal en cultureel vaardig, weet van aanpakken en verwerkt vlot informatie. In een hectische callcenteromgeving blijf je alert, houd je het hoofd koel en schakel je snel. Je bent opgewassen tegen continue werkdruk en emotionele gesprekken. Je bent betrokken, doortastend en kordaat. Je spreekt goed Engels (minimaal niveau B1) en liefst nog een andere vreemde taal. Je vindt het geen enkel probleem om nacht- en weekenddiensten te draaien. Om succesvol te zijn in deze functie zijn mediawijsheid en zelfregulering belangrijke competenties. Om snel geheel zelfstandig het werk te kunnen doen is voor deze tijdelijke functie hbo-niveau vereist.

Wat wij bieden
Het Regionaal Servicecentrum Amsterdam biedt 10 hbo-studenten de kans om werkervaring op te doen op een cruciale plek bij de politie waar je met alle aspecten van het politiewerk te maken krijgt. Je kunt rekenen op:
  • tijdelijk contract voor maximaal twee jaar;
  • salaris van € 2.256,43 bij een 36-urige werkweek;
  • toeslagen voor onregelmatigheid en nacht- en weekenddiensten;
  • flexibele invulling van uren (minimaal 24 uur per week);
  • incompany training van 2-3 weken om je startklaar te maken voor de functie.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Josien Vogelpoel (06 - 53 19 24 19) of Pietertje Timmermans (06 - 51 79 44 98). De start is zo snel als mogelijk. Gesprekken vinden plaats in week 40. Voor deze functie is een screening noodzakelijk.

Interesse? Reageer dan uiterlijk 17 september 2017 via de 'Solliciteer' button.

Wat verder belangrijk is
  • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
  • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Binnendienst / Telesales / Callcenter
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Parttime, Amsterdam, bijbaan, callcentermedewerker

Contactgegevens

Contactpersoon Josien Vogelpoel
Telefoon 06 -53192419

Vestigingsplaats

Solliciteer