Politie

specialist database hosting - Driebergen-Rijsenburg

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 29-08-2017 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Driebergen-Rijsenburg Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris een bruto maandsalaris van maxi...
specialist database hosting

Locatie: DRIEBERGEN-RIJSENBURG
Organisatieonderdeel: Politiedienstencentrum

De politie heeft talloze gegevens direct paraat voor haar medewerkers. Die gegevens staan zorgvuldig in onze systemen opgeslagen. Als specialist database hosting regel jij dat die informatie beschikbaar is én blijft.

Wat ga je doen?
Als specialist database hosting ben jij de ervaren kracht die een enorme vracht aan kennis meebrengt. Dat komt goed van pas. Ons werkterrein is grootschalig en complex, maar daar draai jij je hand niet voor om. Sterker nog, dit is precies de uitdaging die jij zoekt. Analyses loslaten op onze infrastructuur, de interactie tussen database en applicatie bestuderen en changes uitvoeren: jij bent er al jaren in thuis.
Dat laat je met name zien door:
 • het inrichten van systemen op basis van ontwerpen, uitvoering te geven aan technisch beheer, zelfstandig incidenten afhandelen en uitgebreide rapportages;
 • het leveren van een onmisbare bijdrage aan het capaciteits-, configuratie- en wijzigingsmanagement voor de database-infrastructuur;
 • samen met onze applicatiebeheerders en ontwikkelaars aan de knoppen te draaien voor applicatietuning en -debugging;
 • jouw rol in het toewerken naar een organisatie die draait op OpenSource-producten.

Waar ga je werken?
We reserveren alvast een plek voor je op ons kantoor in Driebergen. Daar word je omringd door veel collega’s met wie je de ICT van de politie in het gareel houdt. Dat is belangrijk werk. Je maakt deel uit van het hostingteam en beheert de basisplatformen en de bijbehorende infrastructuur in samenspraak met technisch applicatiebeheer en de servicelijnen. Die platformen zijn de stabiele onderlaag waar alle politiemensen in Nederland gebruik van maken. Als er even een kink in de kabel is, kan dat dus grote gevolgen hebben. Maar jij zorgt er natuurlijk voor dat niemand zich zorgen hoeft te maken.

Wie ben jij?
Jij durft met adviezen te komen die behoorlijk van invloed kunnen zijn op ons werk. Het nemen van verantwoordelijkheid past bij wie je bent en dus vertel jij collega’s waar we staan en waar we naartoe gaan. Je neemt graag het voortouw en denkt gevraagd en ongevraagd mee met anderen. Communicatief ben je sterk en analytisch misschien nog wel beter. Je wilt resultaten halen en het liefst zo doelgericht mogelijk. Dit heb je in ieder geval nodig als specialist database hosting:
 • een mbo 4 ICT-diploma;
 • tenminste 3 jaar ervaring in een grote, complexe werkomgeving;
 • diepgaande kennis van Oracle RDMBS en/of Exadata. Bij voorkeur kennis van weblogic/exalogic en OpenSource-producten;
 • brede vakkennis en ervaring, bijvoorbeeld met RMAN, ASM, PostreSQL, MariaD, Puppet, shell scripting, Python en HP Openview;
 • kennis van netwerken, load balancers en ITIL.

Wat wij bieden
De standplaats is Driebergen. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is medewerker techniek D, werkterrein informatie- en communicatietechnologie.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Paul Kraakman, recruiter, via tel. 06 - 10 46 38 68 of e-mail paul.kraakman@politie.nl.
Neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met het Frontoffice Recruitment & Selectie, tel. 088 - 66 22 300.

Interesse? Reageer dan uiterlijk 19 september 2017 via de ‘Solliciteer’ button.

Wat verder belangrijk is
 • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek en eventueel een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Driebergen-Rijsenburg, Database specialist, IT, Data beheer.

Contactgegevens

Contactpersoon Paul Kraakman
Telefoon 06-10463868

Vestigingsplaats

Solliciteer