Politie

specialist middleware hosting - Driebergen-Rijsenburg

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 29-08-2017 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Driebergen-Rijsenburg Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris maximaal € 3.933,-
Vacature specialist middleware hosting

De connectie tussen IT en de agent op straat: dat ben jij. Politieoptredens kunnen alleen succesvol zijn als de grootschalige informatiesystemen doen wat ze moeten doen.

Wat ga je doen?
Onze samenleving rekent op de politie. Wij zijn er waar burgers ons nodig hebben om de orde te handhaven en om toezicht te houden. Om die betrouwbaarheid te garanderen vertrouwen we op onze IT-professionals die de agenten op straat ondersteunen. Ondersteunen in de vorm van het toegankelijk houden van applicaties die we inzetten bij groot- en kleinschalige politieoptredens. Van Terschelling tot Terneuzen; overal in het land rekenen collega’s op jou.

Met jouw specialistische kennis:
  • beheer je de Oracle Weblogic infrastructuur;
  • ben je van onschatbare waarde in het uitvoeren van lifecyclemanagement op de middleware stack;
  • voer je zelfstandig changes uit en handel je incidenten af;
  • draai je mee in projecten om de migratie naar Weblogic, Tomcat of een andere (opensource) variant te realiseren;
  • lever je een grote bijdrage aan het capaciteits-, configuratie- en wijzigingenmanagement voor de middlewareserver infrastructuur.

Waar ga je werken?
We reserveren alvast een plek voor je op ons kantoor in Driebergen. Daar word je omringd door veel collega’s met wie je de ICT van de politie in het gareel houdt. Dat is belangrijk werk. Je maakt deel uit van het hostingteam en beheert de basisplatformen en de bijbehorende infrastructuur in samenspraak met technisch applicatiebeheer en de servicelijnen. Die platformen zijn de stabiele onderlaag waar alle politiemensen in Nederland gebruik van maken. Als er even een kink in de kabel is, kan dat al grote gevolgen hebben. Maar jij zorgt er natuurlijk voor dat er snel een passende oplossing wordt gevonden.

Wie ben jij?
Als specialist middleware hosting ben jij één van de experts binnen het hostingteam. Met jouw ervaring werk je aan de meest lastige gevallen waar het team mee te maken krijgt. Je hebt een vooruitziende blik, kan risico’s inschatten en bent alert op onregelmatigheden. Bovendien ben je bereid om minder ervaren collega’s bij te praten over vakinhoudelijke ontwikkelingen en help je mee om ook hun kennis te verbreden.

Als specialist middleware hosting heb jij het volgende in huis:
  • een mbo 4 ICT-diploma;
  • tenminste 3 jaar relevante werkervaring bij een grote organisatie met een complexe IT-omgeving;
  • uitstekende kennis van Linux. Je kent het Linux-platform inmiddels beter dan wie dan ook;
  • uitgebreide kennis van Java en scripting (Shell, Python);
  • ruime operationele kennis van beheer en onderhoud van (opensource) middleware producten.

Wat wij bieden
De standplaats is Driebergen. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is medewerker techniek D, werkterrein informatie- en communicatietechnologie.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Paul Kraakman, recruiter ICT, via tel. 06 - 10 46 38 68. Neem voor vragen over de sollicitatieprocedure contact op met het Frontoffice Recruitment & Selectie, tel. 088 - 66 22 300.

Interesse? Reageer dan uiterlijk 19 september 2017 via de 'Solliciteer' button.

Wat verder belangrijk is
Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek en eventueel een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.
De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Driebergen-Rijsenburg, ICT beheerder, Lifecycle management, Beheerder Oracle Weblogic infrastructuur.

Contactgegevens

Contactpersoon Paul Kraakman
Telefoon 06 - 10 46 38 68

Vestigingsplaats

Solliciteer