Politie Nederland

storage specialist - Driebergen-Rijsenburg

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 23-01-2019 Functiecategorie ICT - Hardware / Netwerk
Standplaats Driebergen-Rijsenburg Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris € 2.736 - € 4.415
Goed werkende IT-diensten zijn cruciaal voor de politie. Als storage specialist ben je nauw betrokken bij de continuïteit van de IT waar de agent op straat mee werkt.

Wat ga je doen?
Als storage specialist ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch productbeheer. Je lost (aangereikte) problemen op door toepassing van gestandaardiseerde (specialistische) methoden en technieken. Daarnaast adviseer (technisch) je de delivery manager, lead engineer en productlijnmanager over onder meer de productselectie, fungeer je als aanspreekpunt voor leveranciers en participeer je bij Europese aanbestedingen. Het adviseren over de toepassing van het producten- en dienstenportfolio, het verzorgen van het lifecycle management van producten en het adviseren in programma's, projecten en maatwerk wijzigingen behoren ook tot je werkzaamheden.

Op dagelijks vlak ben jij verantwoordelijk voor het technisch beheer op specialistische ICT-componenten en het signaleren, analyseren en verhelpen van storingen op deze componenten. Je doet aanbevelingen vanuit de beheerpraktijk, implementeert en evalueert deze voor ICT-componenten (o.a. verbetering stabiliteit en veiligheid). Ook houd je je bezig met het vertalen van functionele vragen naar een technisch ontwerp en andersom, toets je de architectuurontwerpen en doe je verbetervoorstellen. Verder bestaan je werkzaamheden uit het:
 • ondersteunen van collega's en het optreden als vraagbaak binnen en buiten je productlijn;
 • coördineren van werkzaamheden van teamleden;
 • coördineren van week- en projectplanning met resource planners;
 • participeren in piketdiensten.

Waar ga je werken?
De Productlijn Infrastructuur Services zorgt voor het in stand houden, vernieuwen en ontwikkelen van de technische basisvoorzieningen (infrastructuur, servers, storage en netwerk). Hiermee verzorgen wij de levering van de platformen waarmee we de core-applicaties voor de bedrijfsvoering processen van de politie ondersteunen. Als storage specialist werk je in Driebergen en word je dagelijks aangestuurd door de lead engineer.

Wie ben jij?
De storage specialist die wij zoeken moet beschikken over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Je laat het er niet gelijk bij zitten als je niet meteen weet hoe alles in elkaar zit. Ook ben je in staat om je weg te vinden in bestaande netwerken en de deskundigheid van collega's te bevorderen door te coachen en vanuit specialisatie kennis en vaardigheden over te dragen. Om de beschreven taken goed uit te kunnen voeren dien je te beschikken over:
 • een hbo-diploma, bij voorkeur op het gebied van ICT;
 • ruime ervaring van Backup systemen waaronder: Commvault, EMC/DataDomain en HP-ESL;
 • ervaring en kennis van storage systemen zoals Netapp (7-mode en cDOT), HP-3PAR, Brocade SAN Switches;
 • ervaring met operationeel leveranciersmanagement;
 • certificering op voor de productlijn relevante technieken en methodieken.

Wat wij bieden
De standplaats is Driebergen en er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
 • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.736,- en maximaal € 4.415,- (schaal 10) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).
   
De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist B, werkterrein informatie- en communicatietechnologie.

Interesse?
Solliciteer uiterlijk 5 februari 2019 via de ''Solliciteer'' button.

Wat verder belangrijk is
 • Een veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
 • Zonder IT'ers zijn we nergens. Ben jij expert in IT? Lees alles over data science, legaal hacken, cybersecurity en meer op http://it.kombijdepolitie.nl/.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Hardware / Netwerk
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Paul Kraakman
Telefoon 0610463868

Vestigingsplaats

Solliciteer