Politie

surveillant Amsterdam - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 31-07-2017 Functiecategorie Beveiliging
Standplaats Amsterdam Niveau Starter
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 36 Salaris Het eerste opleidingsjaar heb j...
surveillant

Functie

​Als surveillant in Eenheid Amsterdam werk je in een dynamisch werkgebied waar 177 nationaliteiten zijn vertegenwoordigd, illegale vreemdelingen verblijven en vele toeristen en dagjesmensen zich vermaken. Samen met collega’s werk je aan de veiligheid en het terugdringen van criminaliteit in Amsterdam. Elke dag ontmoet je andere mensen en kom je andere problemen op straat tegen. Je houdt toezicht op drukke plekken zoals (metro)stations en bij evenementen. Je treedt zelfstandig op als het nodig is of zorgt dat er versterking komt. Ook neem je bij mensen thuis aangiftes op na bijvoorbeeld een woninginbraak. Je kunt ook taken krijgen in de arrestantenzorg. In het cellencomplex ben je dan verantwoordelijk voor een goede verzorging van ingesloten personen. Je beheert afgenomen persoonlijke eigendommen van arrestanten, je brengt contact met familie, advocaten en instanties tot stand en je helpt bij het overbrengen van arrestanten van en naar het cellencomplex.

Leren en werken
​Om surveillant te worden volg je de mbo-2 politieopleiding van 1,5 jaar. Dit is een baan en opleiding ineen. Periodes van werkend leren binnen de eenheid wissel je af met leren op de Politieacademie (waarschijnlijk in Amsterdam). De start is in principe week 21 2018.

Eisen
Je hebt minimaal een diploma vmbo-bb of mbo-1 en de Nederlandse nationaliteit (dit mag ook je tweede nationaliteit zijn). Je bent contactgericht, besluitvaardig, stressbestendig en hebt zelfinzicht. Je kunt je inleven in anderen en liefst  heb je kennis van etnische groepen en culturen, verkregen door achtergrond of ervaring.

Salaris
Het eerste opleidingsjaar heb je een tijdelijke aanstelling met een vergoeding van € 863,- bruto per maand. Als je  het eerste studiejaar haalt, dan verandert je dienstverband en krijg je salaris: € 1263,- bruto per maand. Heb je twee jaar onafgebroken gewerkt (gemiddeld 28 uur per week), dan wordt hiermee rekening gehouden bij het vaststellen van je salaris.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • toeslagen voor nacht- en weekenddienst of bereikbaarheidsdienst
  • vakantiegeld en eindejaarsuitkering
  • opleiding, uniform, sportkleding en boeken
  • mogelijkheid tot parttime werk na de opleiding

Solliciteren en procedure
Deze sollicitatieprocedure is voor de baan met mbo-2 opleiding tot surveillant bij Eenheid Amsterdam met start in mei 2018. Solliciteren kan uiterlijk 18 september 2017 via de 'Solliciteer' button.

Sollicitaties worden beoordeeld op onder meer kennis van etnische groepen en culturen, vooropleiding, relevante werkervaring en woonregio. Als er op basis van de selectierapporten meer geschikte kandidaten zijn dan beschikbare opleidingsplaatsen, gaat de voorkeur uit naar kandidaten met kennis van etnische groepen en culturen, verkregen door achtergrond of ervaring.

Tijdpad selectieprocedure:
  • Testdagen: 12 oktober - 6 december
  • Bewust Blauw: 7 december - 13 december
  • Eindgesprekken: 5 januari - 25 januari
  • Screening en medische keuring: 26 januari - 4 april

Lees alles over de selectieprocedure . Heb je vragen, bel dan Recruitment & Selectie: 088 - 66 22 300.

Bijzonderheden

  • Solliciteren op meerdere functies of bij meerdere eenheden heeft geen zin. Er wordt één sollicitatie (de eerste) in behandeling genomen.
  • We vragen je een bewijs van je behaalde diploma toe te sturen. Liefst via een uittreksel uit het diplomaregister. Deze kun je gratis downloaden via www.duo.nl. Hiervoor heb je een DigiD met SMS-functie nodig. Zorg dat je deze op tijd hebt aangevraagd als je daar nog niet over beschikt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Beveiliging
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Amsterdam, Politieacademie, Surveillant.

Contactgegevens

Contactpersoon Frontoffice Recruitment
Telefoon 088-6622300

Vestigingsplaats

Solliciteer