Politie

surveillant Eenheid Amsterdam - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 15-05-2018 Functiecategorie Beveiliging
Standplaats Amsterdam Niveau Starter
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Conform CAO
Vacature surveillant

Locatie: Amsterdam
Werk/leercontract: leren en werken

Functie: surveillant in Amsterdam
Als surveillant in Eenheid Amsterdam werk je in een dynamisch werkgebied. Met 177 nationaliteiten en vele toeristen en dagjesmensen ontmoet je elke dag andere mensen en kom je andere problemen op straat tegen. Samen met collega’s werk je aan de veiligheid en het terugdringen van criminaliteit in Amsterdam. Je houdt toezicht op drukke plekken zoals (metro)stations en bij evenementen. Je treedt zelfstandig op of zorgt dat er versterking komt. Ook kun je taken krijgen in de arrestantenzorg. In het cellencomplex ben je dan verantwoordelijk voor een goede verzorging van ingesloten personen. Je beheert afgenomen persoonlijke eigendommen van arrestanten. Je zorgt voor contact met familie, advocaten en instanties. En je helpt bij het overbrengen van arrestanten van en naar het cellencomplex.

Opleiding tot surveillant
Niveau van de opleiding: mbo-2
Duur: 1,5 jaar
Type: voltijds en duaal
Opleidingslocatie: Amsterdam
Werkplek: regio Amsterdam
Start opleiding: 28 januari 2019

De opleiding tot surveillant is een praktische politieopleiding. Je wisselt lesperiodes op de Politieacademie af met werkend leren in de praktijk in Amsterdam.

Na de opleiding
Na de opleiding ga je aan het werk in een van de politieteams in eenheid Amsterdam. Het is vooraf niet bekend in welk team je geplaatst wordt.

Leer/werkovereenkomst
Bij de politie ben je al tijdens je opleiding in dienst. Het eerste opleidingsjaar heb je een tijdelijke aanstelling met een vergoeding van € 865,- bruto per maand. Als je het eerste studiejaar haalt, dan verandert je dienstverband en krijg je salaris: € 1263,- bruto per maand. Na de opleiding is het salaris van een surveillant minimaal € 1.832,- en kun je maximaal doorgroeien tot € 2.656,-.

Kom je uit een werksituatie? Minimaal twee jaar aaneengesloten en gemiddeld ten minste 28 uur per week, teruggerekend vanaf de aanstellingsdatum bij de politie? Dan geldt een overgangsregeling en stellen we je startsalaris vast volgens een andere, vaste berekening met een maximum van € 2.121,-.

Toelatingscriteria
  • Diploma ten minste vmbo bb of mbo-1/entree
  • Leeftijd van minimaal 17 jaar
  • Nederlandse nationaliteit (dit mag ook je 2e nationaliteit zijn)

Extra kennis en vaardigheden
De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

We vinden het belangrijk dat je kennis van groepen en subculturen in de samenleving meebrengt, verkregen door achtergrond, taalkennis of ervaring.

Solliciteren en procedure

Solliciteren kan direct via de 'Solliciteer' button. 

Selectietraject

Reageren kan tot uiterlijk 11 juni 2018 voor de start van de opleiding op 28 januari 2019. Houd er rekening mee dat je binnen een week kan worden uitgenodigd voor een intake en daarna een assessment. Bij een goed resultaat op alle onderdelen vervolg je de selectieprocedure met de medische keuring en een screening. Dit hoor je uiterlijk 24 september.

Wil je weten of het werk bij je past en wil je meer informatie over de selectieprocedure? Bekijk dan deze link om je goed voor te bereiden op jouw carrière bij de politie.

Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Frontoffice Recruitment & Selectie: 088 - 66 22 300.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Beveiliging
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Agent, Politie, Veiligheid.

Contactgegevens

Contactpersoon Frontoffice Recruitment en Selectie
Telefoon 088 - 66 22 300

Vestigingsplaats

Solliciteer