Politie

​Surveillant verkeer in Limburg - Maastricht

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 03-12-2018 Functiecategorie Kwaliteit / Arbo / Milieu / Vei...
Standplaats Maastricht Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau Basis/Middelbaar onderwij... Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris marktconform
Locatie
Limburg

Werk/leercontract
leren en werken

Functie
surveillant verkeer in Limburg

In Limburg heb je als surveillant een afwisselende baan in de handhaving van de verkeersveiligheid. Denk hierbij aan controles op snelheid, rijden onder invloed, het gebruik van de veiligheidsgordel, rijden door rood licht, (fiets)verlichting en het gebruik van de mobiele telefoon tijdens het rijden. Je handelt zelfstandig deze verkeersovertredingen af. Ook neem je deel aan grote verkeers- en criminaliteitscontroles die bijvoorbeeld samen met de Douane, Belastingdienst, de recherche of andere politieteams worden uitgevoerd om daders of dadergroepen op te sporen. Daarnaast werk je een deel van je diensten zelfstandig op de radarauto om snelheidsovertreders vast te leggen en te verbaliseren (proces-verbaal opmaken).

Opleiding tot surveillant

Niveau van de opleiding: mbo-2
Duur: 1,5 jaar
Type: voltijds en duaal
Opleidingslocatie: Eindhoven
Werkplek: regio Limburg
Start opleiding: 7 oktober 2019

De opleiding bereidt je voor op het politiewerk in algemene zin. Het is dus een brede opleiding, maar daarna word je ingezet binnen de verkeershandhaving. Al tijdens de opleiding maak je kennis met het werk. Periodes van werkend leren binnen de eenheid wissel je af met leren op de Politieacademie.

Na de opleiding

Na de opleiding ga je aan het werk binnen Team Verkeer in de Eenheid Limburg.

Leer/werkovereenkomst

Bij de politie ben je al tijdens je opleiding in dienst. Wij betalen je opleiding, studiemateriaal, uniform en uitrusting. Het eerste opleidingsjaar heb je een tijdelijke aanstelling met een vergoeding van € 865,- bruto per maand. Als je het eerste studiejaar haalt, dan verandert je dienstverband en krijg je salaris ter hoogte van € 1.363,- bruto per maand. Na de opleiding is het salaris van een surveillant minimaal € 1.976,- en kun je maximaal doorgroeien tot € 2.866,-.

Heb je al gewerkt? En was dat minimaal twee jaar achter elkaar en gemiddeld ten minste 28 uur per week, teruggerekend vanaf jouw startdatum bij de politie? Dan heb je recht op een overgangsregeling en stellen we je startsalaris vast volgens een andere, vaste berekening met een maximum van € 2.228,-.

Toelatingscriteria
  • Diploma ten minste vmbo bb of mbo-1/entree
  • Leeftijd van minimaal 17 jaar
  • Nederlandse nationaliteit (dit mag ook je 2e nationaliteit zijn)

Extra kennis en vaardigheden

De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt. We vinden het belangrijk dat je kennis van groepen en subculturen in de samenleving meebrengt, verkregen door achtergrond, taalkennis of ervaring. 

Solliciteren en procedure
Selectietraject


Reageren kan via de 'Solliciteer' button tot uiterlijk 7 januari 2019 voor de start van de opleiding op 7 oktober 2019. Als we enthousiast zijn over je sollicitatie en je profiel dan nodigen we je uit voor het selectietraject. Daarna volgen een intake en een assessment. Begin maart 2019 krijg je te horen of je tot de beste kandidaten behoort en of je door kunt naar de medische keuring en de screening. 

Wil je weten of het werk bij je past en wil je meer informatie over de selectieprocedure? Bekijk dan deze link om je goed voor te bereiden op jouw carrière bij de politie.

Vragen over deze vacature? 

Heb je vragen over de functie? Mail de recruiters van Limburg lib.recruitment.hrm@politie.nl.

Met vragen over de selectieprocedure kun je terecht bij Frontoffice Recruitment & Selectie: 088 - 66 22 300.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Kwaliteit / Arbo / Milieu / Veiligheid
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Limburg
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Frontoffice Recruitment en Selectie
Telefoon 088 - 66 22 300

Vestigingsplaats

Solliciteer