Politie

technisch adviseur werktuigbouwkunde - Zwolle

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 19-01-2018 Functiecategorie Advies / Consultancy
Standplaats Zwolle Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 36 Salaris een bruto maandsalaris van mini...
Ligt jouw specialisme op het gebied van werktuigbouwkunde, onderhoud en het geven van technische adviezen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het Team Technisch Beheer in Zwolle zoeken wij een technisch adviseur werktuigbouwkunde.

Wat ga je doen?

Als technisch adviseur zorg je ervoor dat problemen opgelost worden met behulp van de adviezen die je geeft vanuit jouw specialistische kennis of door het leveren van producten met behulp van gestandaardiseerde methoden en technieken. Je bent betrokken bij RgdBOEI®-inspecties (dit is een in de markt gebruikte methodiek waarmee inspecties worden uitgevoerd om de conditiestatus van een gebouw te meten). Je analyseert de door externen aangeleverde onderhoudsrapportages en inspectie- en adviesrapporten. Je vormt de aangeleverde informatie om tot een meerjarenonderhoudsplanning en jaarlagen. Binnen je kennisgebied maak je analyses en adviseer je over complexe technische klachten en vertaalt deze in integrale rapportages en werkomschrijvingen.

Daarnaast beoordeel je of aangeleverde adviezen voldoen aan gestelde uitgangspunten, wet- en regelgeving en standaarden binnen de politie. Je stelt algemene technische bepalingen en programma’s van eisen op en bent in een aanbestedingsteam betrokken bij aanbestedingen op technisch gebied. Daarnaast ben je betrokken bij het opstellen van bestekken en kwartaal- en jaarrapportages op betreffende uitgevoerd onderhoud, vervangingen en investeringen.

Dankzij jouw bijdrage worden gewenste documenten op juiste en eenduidige wijze behandeld, afgehandeld en verwerkt. Je organiseert, ondersteunt en begeleidt de implementatie van vastgesteld onderhoudsbeleid. Vervolgens bewaak en controleer je het proces van afhandeling om onnodige vertraging te voorkomen. In het besluitvormingsproces signaleer je knelpunten en stel je verbetervoorstellen op. Tenslotte draag je jouw kennis en vaardigheden over op collega’s en fungeer je als mentor.

Waar ga je werken?

De Sector Huisvesting valt onder het Politiedienstencentrum (PDC) en maakt deel uit van de Dienst FM (Facility Management). De sector bestaat uit 3 onderdelen, ruimtemanagement, projectmanagement en technisch beheer. Het Team Technisch Beheer heeft als doel het technisch in stand houden van de huisvestingsportefeuille van de politie.
Je werkt samen met je collega’s binnen Technisch Beheer, Huisvesting, FM, de geografische eenheden en marktpartijen aan integrale adviezen op jouw vakgebied. Je neemt deel aan diverse interne overleggremia binnen de Sector Huisvesting, met de Dienst Verwerving, de facilitaire serviceorganisaties binnen de eenheden en marktpartijen. Naast de aanwezigheid op de PDC locatie ben je regelmatig op politie locaties aanwezig in je verzorgingsgebied.

Wie ben jij?

Jij bent een specialist op het gebied van huisvesting en vastgoed. Problemen signaleer je vlot en je zoekt en herkent belangrijke informatie, rafelt vraagstukken uiteen en legt verbanden tussen gegevens. Je toont initiatief en hebt overtuigingskracht. Je beschikt over een goed leervermogen, wat blijkt uit het feit dat je je snel inwerkt bij een nieuwe opdracht. Je kunt goed coachen en samenwerken. Daarbij zoek je overleg en gaat het gezamenlijk resultaat boven eigenbelang. Je bent klantgericht. Samen met de klant zoek je de werkelijke vraag en behoefte en je komt proactief met voorstellen die inspelen op zijn of haar behoeften.

Daarnaast blijkt jouw expertise uit:
 • een afgeronde hbo-opleiding werktuigbouwkunde;
 • kennis van onderhoud en onderhoudsmethodieken RgdBOEI® en NEN 2767;
 • kennis van de wet- en regelgeving binnen het vakgebied;
 • specialistische kennis op het gebied van brandveiligheid en legionella.

Wat wij bieden

De standplaats is Zwolle. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 32 - 36 uur per week verdeeld over 4-5 werkdagen. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:
 • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.656 en maximaal € 4.286 (schaal 10 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling;
 • betaald ouderschapsverlof;
 • meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden.

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist B, werkterrein facilitair.

Interesse?

Bel of mail voor meer informatie met:
Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met het Frontoffice Recruitment & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteren kan uiterlijk 31 januari 2018 via de 'Solliciteer' button.

Wat verder belangrijk is
 • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek (lang) kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Advies / Consultancy
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden Vacature, fulltime, Zwolle, technisch adviseur werktuigbouwkunde, technicus, consultant.

Contactgegevens

Contactpersoon Ton van Pol
Telefoon 06 - 52 53 21 60

Vestigingsplaats

Solliciteer