Politie

Vastgoedmanager - Zwolle

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 19-10-2017 Functiecategorie Facilitair Beheer
Standplaats Zwolle Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 Salaris bruto maandsalaris maximaal € 4...
Vacature vastgoedmanager

Locatie
Zwolle, Rotterdam

Organisatieonderdeel
Politiedienstencentrum

Vakgebied
Beleid en management, Facilitair / Service

Niveau
HBO

Ben jij een enthousiaste en leergierige professional met kennis en ervaring op het gebied van bouw en vastgoed? Wil jij graag jouw steentje bijdragen aan de complexe huisvestingsopgave van de grootste en meest zichtbare organisatie van Nederland? De sector Huisvesting van de politie zoekt meerdere vastgoedmanagers! Naast ervaren professionals op hbo-niveau, komen wij ook graag in aanraking met universitair geschoold talent!

Wat ga je doen?

Als vastgoedmanager voer je, afhankelijk van jouw persoonlijke competenties, ontwikkeling en de behoeften van de organisatie, een breed pallet aan werkzaamheden en projecten uit. Daarbij kun je denken aan:
  • zelfstandig uitvoeren van projecten en fungeren als deelprojectleider bij complexe strategische projecten;
  • uitvoeren van Asset Management waaronder het maken van business cases, het begeleiden van inhuurprojecten en het maken objectvisies;
  • vertalen van beleidskaders en adviseren over huisvestingsvraagstukken.

Waar ga je werken?

De sector Huisvesting valt onder het Politiedienstencentrum en maakt deel uit van de Dienst Facility Management. De sector bestaat uit drie onderdelen, genaamd: Ruimtemanagement, Projectmanagement en Technisch beheer. De sector Huisvesting faciliteert alle eenheden van de politie bij de realisatie van haar huisvestingsbehoefte op zowel functioneel, financieel als technisch gebied.

De vorming van de Nationale Politie en het ontstaan van het nieuwe dienstverleningsconcept stellen andere eisen aan de Sector Huisvesting. Dit gegeven, gecombineerd met de doelstelling om vanaf 2025 € 76,5 miljoen per
jaar op de huisvesting te besparen, maakt een grote vastgoedoperatie bestaande uit honderden projecten noodzakelijk. Dit vraagt om goed vastgoedmanagement en een versterking van de organisatie. Hoge kwaliteit, duurzaamheid, politiek en bestuurlijk krachtenveld zijn hierbij van essentieel belang.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste vastgoed professional. Naast het uitvoeren van jouw werkzaamheden, draag je graag bij aan de grote opgave waarvoor we staan omtrent onze huisvestingsportefeuille en aan het opbouwen van onze organisatie. Je bent ambitieus en flexibel, hebt een sterk analytisch vermogen, straalt natuurlijk overwicht en leiderschap uit en een gezonde dosis humor. Je werkt in een grote organisatie waardoor een korte klap soms een lange afstand moet afleggen.

Wij zijn op zoek naar collega’s die hands-on zijn, om kunnen gaan met weerstand en complexiteit. Je kunt goed samenwerken, hebt gevoel voor de omgeving en het maatschappelijk belang waarvoor de politie werkt.

Daarnaast voldoe je aan het volgende:
  • minimaal een hbo-diploma in de richting van Technische Bedrijfskunde, Bouwkunde of Civiele Techniek;
  • aantoonbare ervaring in het zelfstandig realiseren van vastgoedvraagstukken;
  • kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vastgoed en je hebt laten zien deze ontwikkelingen te kunnen vertalen naar bouw- en vastgoedactiviteiten;
  • bij voorkeur ervaring met diverse moderne bouworganisatievormen.

Wat wij bieden

De standplaatsen zijn Rotterdam en Zwolle. Er is ruimte voor meerdere fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.


Verder kun je het volgende van ons verwachten:

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist C, werkterrein Facilitair.

Interesse?

Bel of mail met Henri Fischer, Manager team Projectmanagement (06 - 13 27 99 80, henri.fischer@politie.nl) als je meer informatie over de functie wilt hebben. Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met het Frontoffice Recruitment & Selectie op 088 - 66 22 300.

Solliciteren kan uiterlijk 31 oktober 2017 via de 'Solliciteer' button.

Wat verder belangrijk is
  • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.
  • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Facilitair Beheer
Branch(es) Defensie / Politie / Brandweer
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden Vacature, fulltime, Zwolle, vastgoedmanager, asset management, projectleider

Contactgegevens

Contactpersoon Henri Fischer
Telefoon 06-13279980

Vestigingsplaats

Solliciteer